Skip to Content

Accommodaties groep/ familieweekend

Accommodaties groep/ familieweekend

Met een grotere groep op stap wil zeggen dat je met andere accommodaties te maken krijgt. Maar ook daarin is veel mogelijk. Ga je met het familieweekend naar een bungalowpark waar alles erop en eraan zit of toch liever naar een leuke accommodatie op een boerderij, zodat jullie alleen met jullie zelf zijn?

Is je groep vrienden op zoek naar een goedkope accommodatie of juist naar iets bijzonders, zoals op een boot? We zochten heel verschillende groepsaccommodaties voor je op en hopen dat er iets voor je bij zult zitten! Laat je anders er lekker door inspireren!

In de polder van het Groene Hart: ruimte én dicht bij steden

Wel midden in een rustige polder, maar toch overal dichtbij omdat het in het Groene Hart (Randstad) ligt. Dat is wat Het Zwaluwnest in Ter Aar aan je kan bieden. Het Zwaluwnest beschikt over meerdere verblijven, die zijn geschikt van 28 tot 103 personen. Ze zijn eveneens heel geschikt voor mindervaliden.

Er is een groot buitenterrein waar je gebruik van kunt maken. Je vindt er een kleine kinderboerderij, ruime speelweide en een waterpark, dus ook voor kinderen is het hier ideaal. Je zit op kleine afstand van Alphen aan den Rijn, met Avifauna en het Archeon als trekkers. Maar met een half uurtje zit je zowel in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag!

Meer info vind je hier.

Op de boot in Rotterdam

Met een groep verblijven op een boot kan in Rotterdam. De groepsaccommodatie is gevestigd op een schip uit 1913 en is bijna 40 meter lang. Het verblijf bevindt zich in het voormalig vrachtruim en is superluxe te noemen.

Je hebt de beschikking over een woonkamer, 6 slaapkamers met badkamer, keuken en een heerlijk dakterras. En dat allemaal midden in het centrum van Rotterdam. Hoe uniek wil je het hebben? Rooms On Water ligt bij Wolfshoek 3.

Meer info vind je hier.

In de Achterhoek

Luxe groepsaccommodaties in de Achterhoek vind je in of bij vakantiepark De Twee Bruggen. Midden in het coulisselandschap, waarbij je met een groep tot 42 personen welkom bent. Je kunt de natuurgebieden gaan bekijken of op de locatie zelf gaan zwemmen.

Er zijn verschillende accommodaties te huur, die allemaal hun eigen unieke punten hebben. Zo is er Diekes, tot 20 personen, met een eigen zwembad of op het park zelf De Slinge, tot maar liefst 42 personen.

Meer info vind je hier.

Nieuw Leven Texel

Een eiland bezoeken is altijd al bijzonder en ook dat kan als je met een groep op stap wilt. Zo vind je in Den Burg, Texel, Nieuw Leven. Een groepsaccommodatie die bestaat uit 5 luxe villa’s voor 12 personen.

Je kunt ze apart boeken of je boekt ze natuurlijk gewoon allemaal als je met meer mensen bent. Ze zijn ook geschikt voor mindervaliden en je beschikt zelf over alle voorzieningen. Je vindt hier zee en volop ruimte.

Meer info vind je hier.

Eeserburcht: in de vorm van een kasteel

Een groepsaccommodatie met een originele vormgeving. Het ziet eruit als een kasteel! Het is geschikt voor 18 personen en bezit 8 slaapkamers. Het ligt op het park Residence de Eese. En je vindt hier ook nog heel andere groepsaccommodaties, maar gezien de vormgeving pikten we er deze even uit.

Kijk dus rustig verder op dit prachtige park, want alle accommodaties zijn verschillend. Terug naar de burcht. Deze bestaat uit twee delen: de slaapburcht en de woonburcht met de grote zaal. Op het park vind je verder een buitenzwembad, speeltuinen, theater en gezellige horeca.

Meer info vind je hier.

Overnachten op het IJsselmeer

Een zeilreis maken met je groep op het IJsselmeer en samen actief of toch juist lekker ontspannen bezig zijn. Zeilen op de ‘Onverwacht’ neemt dat allemaal met zich mee. Je bepaalt met de schippers hoe jouw ideale weekend of vakantie eruitziet. En alle wensen worden zo goed mogelijk waargemaakt.

Onderweg kan alles ook nog aangepast worden en zijn er dus volop mogelijkheden om ‘gewoon’ vakantie te vieren. Naar het strand gaan, zwemmen, wandelen, koken, spelletjes spelen: het kan allemaal. En slapen? Dat doe je gewoon op het schip.

Meer info vind je hier.

Koe in de Kost: mee met de boer

Koe in de Kost vind je in Heeten, Overijssel. Voor kinderen ideaal, want je verblijft op de boerderij waar nog echt gewerkt wordt. Mee met de boer is al heerlijk voor de kids en slapen doe je dus midden in het weiland, tussen de koeien. En die accommodaties? Die zien eruit als molshopen!

De groepsgrondulow is te huur als groepsaccommodatie en kan 12 personen herbergen. Eén van de woonruimtes kan tot 30 personen aan, dus als je meer accommodaties huurt kun je hier prima bij elkaar komen.

Meer info vind je hier.

Slapen in een Yurt in Gelderland

In Gelderland, om precies te zijn in Angeren, vind je Gercamping QKLQ. Deze groepsaccommodatie bestaat uit yurts: een ervaring die je niet snel zult vergeten. Er is een groepsyurt en natuurlijk heeft dit allemaal zijn eigen mooie charme. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een hottub en sauna.

Meer info vind je hier.

Limburgs droomhuis: Agenbeuke

Een prachtig authentiek Limburgse hoeve, welke is verbouwd tot een zeer luxe vakantiehuis. Tot 20 personen zijn hier welkom en je verblijft in deze prachtige droomvilla met uitzicht op het Geuldal. Geniet van het prachtige Zuid-Limburgse landschap, maar ook van je vakantiehuis op zich!

In de vakwerkboerderij vind je aan de ene kant nog mooie authentieke elementen, maar aan de andere kant dus alle luxe. Met open haard, inpandig zwembad, jacuzzi en meer. Hoe luxe wil je het hebben?

Meer info vind je hier.

Blokhut groepsverblijf

Op zoek naar een verblijf voor de groep waarbij je juist meer teruggaat naar basic? Bij Het Buitencentrum vind je mooie blokhutten voor groepsverblijven. Het Blokhuttengroepsverblijf heeft een inventaris voor 46 personen! Er zijn 4 sanitairblokken en je beschikt over een eigen kampvuurplaats. Deze bevindt zich te midden van de cirkelvormige opstelling van het rustiek opgetrokken groepsverblijf.

Meer info vind je hier.

Wil Cats
Laatste berichten van Wil Cats (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.