Skip to Content

Accommodaties vakantiehuisjes aan strand/ direct aan zee Nederland

Accommodaties vakantiehuisjes aan strand/ direct aan zee Nederland

Lekker op vakantie bij onze Noordzeekust of bij de Waddenzee; een heerlijk idee. Gelukkig is er in ons land veel mogelijk om je vakantie door te brengen aan de kust. Zo zijn er genoeg vakantiehuisjes te vinden, waar jij/jullie een fijne tijd kunnen doorbrengen. Wij laten je hier kennismaken met vakantiehuisjes die direct aan het strand of zelfs op het strand staan! We nemen je mee langs de kust van noord naar zuid.

Vakantiepark Sluftervallei op Texel

Dit Landal vakantiepark vind je in Cocksdorp op Texel. Het ligt vlakbij het strand van dit Waddeneiland. Er is een zwembad om even niet in zout water te hoeven spelen…en het grenst aan natuurgebied De Slufter. Je duikt dan ook de duinen in als je het park verlaat. Natuurlijk zijn er veel faciliteiten op het park zelf, geniet van duinen, zee en strand en uiteraard ook van de rest van Texel!

Meer info vind je hier.

Op het strand van Julianadorp 

Strandhuisjes Julianadorp aan Zee bieden het strand aan als je tuin! De huisjes staan dan ook op het strand zelf en geven je uitzicht op de zee. Je kunt er surfen, kiten of suppen.

Maar uiteraard ook gewoon zandkastelen bouwen, genieten van je koffie op je eigen veranda of je huurt een fiets en ontdekt het land in en achter de duinen! Het strand is niet druk, dus dat is ook wel lekker. Vlakbij is er het strandpaviljoen en voor even iets heel anders kun je Alkmaar op je to-do lijstje zetten.

Meer info vind je hier.

Strandhuisjes Wijk aan Zee

Wijk aan Zee is een lieve badplaats bij Beverwijk. Grote steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar zijn snel te bereiken. En ook het Nationaal Park Zuid-Kennemerland bij Bloemendaal is een bezoek zeker waard. Maar: wie zegt dat je op stap wilt als je in zo’n mooi huisje op het strand verblijft!

Eten kun je eventueel bij De Kust of je kookt zelf. De huisjes hebben een veranda, dus buiten verblijven doe je niet alleen op het strand zelf, maar ook lekker op je eigen veranda met een goed glas wijn en een prachtige zonsondergang. De huisjes zijn geschikt voor 4, 5 of 6 personen. Het ‘park’ hoort bij Roompot.

Meer info vind je hier.

Strandhuisjes in Zandvoort

April 2024 is de startdatum en kun je deze 18 spiksplinternieuwe huisjes reserveren. Er zijn hier 2- en 4-persoonshuisjes. Strakke, witte huisjes, met veel glaswerk aan de voorkant zodat je een prachtig uitzicht hebt over zee vanuit je huisje. Het strand is je terras… Sfeervol ingericht en uiteraard alles in prima staat, want alles is immers nieuw! De huisjes zijn huisdiervrij.

Meer info vind je hier.

Logeren aan Zee in Katwijk

Ook in Katwijk aan Zee weten ze dat je prachtig vakantie kunt vieren op het strand. Uniek gelegen huisjes, op het strand dus, en een gezellige beachbar zijn heerlijke ingrediënten voor een fijne strandvakantie. Je vindt hier 16 strandbungalows, zoals ze het zelf noemen.

Er is een Deluxe en een Comfort uitvoering. Alle bungalows zijn geschikt voor 5 personen. Ook fijn voor hondeneigenaren: je trouwe viervoeter mag mee! (Maximaal 2). Zo heeft ook je hond een fijne vakantie.

Meer info vind je hier.

Vakantiepark Kijkduin (Den Haag)

In Kijkduin ligt een heerlijk Roompot park. Zelf ben ik er lang geleden een aantal keer geweest. Wat wij fijn vonden was dat je vanuit het park direct de duinen inliep en zo op het strand kwam. Het was wel een (klein) stukje lopen, maar dat is in zo’n omgeving helemaal niet erg.

Er is van alles te doen, want het draait nu niet om enkel huisjes op het strand, maar het is een echt vakantiepark met allerlei animatie en faciliteiten. Zeker voor een vakantie met kinderen ideaal. Er zijn verschillende soorten vakantiewoningen. 

Meer info vind je hier.

Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland

Luxe villa’s op het strand bij Hoek van Holland. De benaming strandhuisje past hier niet helemaal. Hoewel ze wel op het strand staan, maar daarmee houdt de overeenkomst dan ook op. Deze huisjes zijn namelijk meer moderne strandvilla’s. Met een strakke vormgeving, een balkon en een veranda en met een trap vanaf het strand loop je je huisje in. De villa’s zijn geschikt voor 4 of 6 personen. 

Meer info vind je hier.

Lees ook: Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland review

Molecaten Park Wijde Blick in Renesse

Renesse is een bekende in vakantieland. Op 1500 meter van het strand ligt dit Molecaten Park. Dus je zit in no-time bij het water. Er zijn hier zowel kampeervelden als luxe chalets te vinden. En vergeet ook het binnenzwembad niet. Lekker als het minder mooi weer is. Buiten vermaak je je natuurlijk in het water van de zee… 

Meer info vind je hier.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In Nieuwvliet-Bad ligt een Roompotpark waarbij je via een vlonderpad naar het strand loopt. Ideaal als je wel direct op het strand wilt zitten, maar liever niet echt op het strand zelf je huisje wilt hebben staan.

Daarnaast is een groter vakantiepark ook fijn omdat je dus meer te doen hebt naast het strandleven. Het park biedt diverse accommodaties, van een tiny house tot een wellness lodge. Dus hoe luxe wil je het wel of juist niet hebben? 

Meer info vind je hier.

Molecaten Park Hoogduin in Cadzand

Vlakbij Nieuwvliet-Bad vind je dit Molecaten Park, in Cadzand om precies te zijn. Het park ligt dichtbij zee en biedt zowel huisjes op het strand zelf als in het park. Je kunt hier ook kamperen en huisdieren mogen vaak mee. Dit hangt er wel even vanaf in welke accommodatie je verblijft. Er is veel variatie in accommodaties, dus is er vast iets voor je bij. 

Meer info vind je hier.

Wil Cats
Laatste berichten van Wil Cats (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.