Skip to Content

Beste budget hotels Amsterdam

Beste budget hotels Amsterdam

Amsterdam is een populaire bestemming voor reizigers van over de hele wereld. Als je van plan bent om de stad te bezoeken, maar je wilt niet teveel geld uitgeven aan je accommodatie, dan hebben we goed nieuws:

Amsterdam heeft een groot aantal budget hotels die je een comfortabel verblijf bieden zonder je portemonnee te veel te belasten. In dit artikel bespreken we de top 10 budget hotels in Amsterdam, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw verblijf.

Hotel V Frederiksplein

Het Hotel V Frederiksplein is gelegen in een rustige wijk in het hart van Amsterdam en biedt betaalbare accommodatie met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar bieden alle benodigde faciliteiten, zoals een eigen badkamer en gratis Wi-Fi. Het hotel heeft ook een gezellige bar waar je kunt genieten van een drankje na een dagje sightseeing.

Meer informatie vind je hier.

Hotel CC

Hotel CC is gevestigd in een historisch gebouw in het centrum van Amsterdam en biedt betaalbare accommodatie met een uitstekende locatie. De kamers zijn klein, maar comfortabel en bieden alle basisvoorzieningen, zoals een eigen badkamer en gratis Wi-Fi. Het hotel heeft ook een restaurant waar je kunt genieten van een lekker ontbijt voordat je de stad gaat verkennen.

Meer informatie vind je hier.

Quentin Amsterdam

Hotel Het Quentin Amsterdam Hotel is gelegen in de trendy wijk De Pijp en biedt betaalbare accommodatie in een charmant 18e-eeuws pand. De kamers zijn eenvoudig, maar comfortabel en bieden alle benodigde faciliteiten, zoals een eigen badkamer en gratis Wi-Fi. Het hotel heeft ook een gemeenschappelijke lounge waar je kunt ontspannen na een dagje sightseeing.

Meer informatie vind je hier.

Meininger Hotel Amsterdam City West

Het Meininger Hotel Amsterdam City West biedt betaalbare accommodatie in de buurt van het Westerpark. De kamers zijn modern en comfortabel en bieden alle basisvoorzieningen, zoals een eigen badkamer en gratis Wi-Fi. Het hotel heeft ook een gemeenschappelijke keuken waar je zelf maaltijden kunt bereiden en een bar waar je kunt genieten van een drankje.

Meer informatie vind je hier.

Stayokay Amsterdam Stadsdoelen

Stayokay Amsterdam Stadsdoelen is gelegen in een historisch pand in het hart van Amsterdam en biedt betaalbare accommodatie met een uitstekende locatie. De kamers zijn eenvoudig, maar comfortabel en bieden alle benodigde faciliteiten, zoals een eigen badkamer en gratis Wi-Fi. Het hotel heeft ook een gemeenschappelijke lounge waar je kunt ontspannen en een bar waar je kunt genieten van een drankje.

Meer informatie vind je hier.

Hotel Di Ann

Hotel Di Ann is gevestigd in een historisch gebouw in het centrum van Amsterdam en biedt betaalbare accommodatie met een goede locatie. De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar bieden alle basisvoorzieningen, zoals een eigen badkamer en gratis Wi-Fi. Het hotel heeft ook een gezellige bar waar je kunt ontspannen na een dagje sightseeing.

Meer informatie vind je hier.

Hotel IX Amsterdam

Hotel IX Amsterdam is gelegen in een rustige wijk in het hart van Amsterdam en biedt betaalbare accommodatie in een charmant 17e-eeuws herenhuis. De kamers zijn stijlvol ingericht en bieden alle benodigde faciliteiten, zoals een eigen badkamer en gratis Wi-Fi. Het hotel heeft ook een gemeenschappelijke lounge waar je kunt ontspannen en een gezellige binnenplaats waar je kunt genieten van een drankje in de zomermaanden.

Meer informatie vind je hier.

The Student Hotel Amsterdam City

The Student Hotel Amsterdam City biedt betaalbare accommodatie in een modern gebouw in het Oostelijk Havengebied. De kamers zijn modern en stijlvol ingericht en bieden alle basisvoorzieningen, zoals een eigen badkamer en gratis Wi-Fi. Het hotel heeft ook een gemeenschappelijke keuken waar je zelf maaltijden kunt bereiden en een gezellige lounge waar je kunt ontspannen.

Meer informatie vind je hier.

Hotel des Arts

Hotel des Arts is gevestigd in een historisch gebouw in het centrum van Amsterdam en biedt betaalbare accommodatie met een goede locatie. De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar bieden alle basisvoorzieningen, zoals een eigen badkamer en gratis Wi-Fi. Het hotel heeft ook een gezellige bar waar je kunt genieten van een drankje na een dagje sightseeing.

Meer informatie vind je hier.

Budget Hotel Tourist Inn

Budget Hotel Tourist Inn is gelegen in een rustige straat in het centrum van Amsterdam en biedt betaalbare accommodatie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar bieden alle basisvoorzieningen, zoals een eigen badkamer en gratis Wi-Fi. Het hotel heeft ook een gemeenschappelijke lounge waar je kunt ontspannen en een bar waar je kunt genieten van een drankje.

Meer informatie vind je hier.

Amsterdam heeft een groot aantal budget hotels die betaalbare accommodatie bieden zonder in te leveren op comfort en locatie. Van gezellige herenhuizen tot moderne gebouwen, er is voor elk wat wils. We hopen dat dit artikel je helpt bij het kiezen van de perfecte accommodatie voor jouw verblijf in Amsterdam en dat je een geweldige tijd zult hebben in deze prachtige stad.

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.