Skip to Content

Beste hotels in Amsterdam

Beste hotels in Amsterdam

Amsterdam is een prachtige stad en een populaire bestemming voor reizigers van over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar cultuur, nachtleven of ontspanning, Amsterdam heeft voor ieder wat wils.

Als je van plan bent om de stad te bezoeken, is het vinden van een goede accommodatie van groot belang. In dit artikel bespreken we de top 10 hotels in Amsterdam, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw verblijf.

Waldorf Astoria Amsterdam

Het Waldorf Astoria Amsterdam is een luxueus hotel gevestigd in een prachtig gerestaureerd 17e-eeuws pand aan de Herengracht. Het hotel biedt een unieke ervaring met uitstekende voorzieningen, zoals een binnenzwembad, een fitnessruimte en een spa. De kamers zijn elegant ingericht en bieden uitzicht op de grachten of de binnentuin. Het hotel ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Amsterdam.

Meer informatie vind je hier.

The Dylan Amsterdam

The Dylan Amsterdam is gevestigd in een 17e-eeuws pand aan de Keizersgracht en biedt een prachtige mix van modern design en historische charme. De kamers zijn ruim en stijlvol ingericht en het hotel beschikt over uitstekende voorzieningen, zoals een binnentuin, een restaurant en een bar. Het hotel ligt op loopafstand van het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis.

Meer informatie vind je hier.

Conservatorium Hotel

Het Conservatorium Hotel is gevestigd in een voormalig conservatorium en biedt een prachtige mix van historische architectuur en modern design. De kamers zijn elegant en eigentijds ingericht en het hotel beschikt over uitstekende voorzieningen, zoals een spa, een fitnessruimte en een binnenzwembad. Het hotel ligt op loopafstand van de belangrijkste winkelstraten en bezienswaardigheden van Amsterdam.

Meer informatie vind je hier.

Hotel Pulitzer Amsterdam

Het Hotel Pulitzer Amsterdam is gevestigd in 25 gerestaureerde 17e- en 18e-eeuwse grachtenpanden en biedt een unieke ervaring. De kamers zijn elegant en comfortabel ingericht en het hotel beschikt over uitstekende voorzieningen, zoals een binnentuin, een restaurant en een bar. Het hotel ligt op loopafstand van het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en de Bloemenmarkt.

Meer informatie vind je hier.

De L’Europe Amsterdam

De L’Europe Amsterdam is gevestigd in een prachtig gerestaureerd 19e-eeuws gebouw aan de Amstel en biedt een prachtig uitzicht op de grachten. De kamers zijn elegant ingericht en het hotel beschikt over uitstekende voorzieningen, zoals een binnenzwembad, een fitnessruimte en een spa. Het hotel ligt op loopafstand van het Rembrandtplein, het Koninklijk Theater Carré en de Hermitage Amsterdam.

Meer informatie vind je hier.

Andaz Amsterdam

Prinsengracht Andaz Amsterdam Prinsengracht is gevestigd in een voormalig openbaar archiefgebouw aan de Prinsengracht en biedt een eigentijdse en unieke ervaring. Het hotel heeft een modern interieur met lokale kunst en design elementen en beschikt over uitstekende voorzieningen, zoals een fitnessruimte en een restaurant. De kamers zijn licht en ruim, en sommige bieden uitzicht op de grachten. Het hotel ligt op loopafstand van het Anne Frank Huis en het Van Gogh Museum.

Meer informatie vind je hier.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Sofitel Legend The Grand Amsterdam is gevestigd in een voormalig klooster en beschikt over prachtige binnenplaatsen en historische elementen, zoals een gotische kapel en ingerichte suites in de oude burgermeesterswoning. Het hotel heeft uitstekende voorzieningen, zoals een spa, een fitnessruimte en een restaurant. De kamers zijn elegant en comfortabel ingericht en bieden uitzicht op de grachten. Het hotel ligt op loopafstand van het Koninklijk Paleis en de Nieuwe Kerk.

Meer informatie vind je hier.

The Hoxton Amsterdam

The Hoxton Amsterdam is gevestigd in vijf 17e-eeuwse grachtenpanden en biedt een eigentijdse en unieke sfeer. Het hotel heeft een trendy interieur met lokale kunst en design elementen en beschikt over uitstekende voorzieningen, zoals een restaurant en een bar. De kamers zijn stijlvol en comfortabel ingericht en sommige bieden uitzicht op de grachten. Het hotel ligt op loopafstand van het Anne Frank Huis en de Jordaan.

Meer informatie vind je hier.

NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky is gevestigd in een 19e-eeuws gebouw aan de Dam en biedt een prachtig uitzicht op het Koninklijk Paleis en de Dam. Het hotel heeft uitstekende voorzieningen, zoals een spa, een fitnessruimte en een restaurant. De kamers zijn stijlvol en comfortabel ingericht en bieden uitzicht op de stad of de grachten. Het hotel ligt op loopafstand van de winkelstraten en bezienswaardigheden van Amsterdam.

Meer informatie vind je hier.

Dit zijn de top 10 hotels beste in Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een luxe ervaring in een historisch pand, of een eigentijdse en trendy sfeer in een modern hotel of een budget hotel, Amsterdam heeft voor ieder wat wils. Hopelijk helpt deze lijst je bij het vinden van de perfecte accommodatie voor jouw verblijf in deze prachtige stad.

Linda van Aken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.