Skip to Content

Binnenspeeltuin Ballorig Vlissingen

Binnenspeeltuin Ballorig Vlissingen

Ballorig Vlissingen is een binnenspeeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud. Het is een veilige en leuke omgeving waar kinderen zich kunnen uitleven terwijl ze hun motorische vaardigheden verbeteren en hun creativiteit ontwikkelen.

In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat Ballorig Vlissingen (voorheen bekend als Speelcircus Bambini in een gebouw dat voorheen functioneerde als zwembad) te bieden heeft en waarom het een geweldige plek is voor kinderen.

Over Ballorig Vlissingen

Ballorig Vlissingen is onderdeel van de Ballorig-keten en biedt een verscheidenheid aan speeltoestellen en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Het is een veilige en hygiënische omgeving waar kinderen onder toezicht kunnen spelen.

Ballorig Vlissingen is gelegen in een ruim pand dat voorheen dienst deed als zwembad en biedt een oppervlakte van maar liefst 2000 vierkante meter aan speelplezier. De grootste klimtoestellen zijn gelegen in de oude zwembaden.

Spel en vermaak

In de speelhal van Ballorig Vlissingen vind je een scala aan leuke en uitdagende speeltoestellen en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Er is een klimtoren, een grote ballenbak, een kabelbaan, een springkussen, een hindernisbaan en nog veel meer. Voor de allerkleinsten is er een aparte speelruimte met speelgoed dat speciaal ontworpen is voor baby’s en peuters.

Naast de speeltoestellen worden er ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd in Ballorig Vlissingen. Zo zijn er themadagen waarbij er extra activiteiten georganiseerd worden, zoals schminken, knutselen en spelletjes spelen. Ook worden er regelmatig kinderfeestjes gehouden waarbij kinderen de hele speelhal voor zichzelf hebben en de jarige in het zonnetje wordt gezet.

Eten en drinken

In de cafetaria van Ballorig Vlissingen kunnen kinderen en ouders genieten van een hapje en een drankje. Er is een ruime keuze aan snacks, drankjes en warme maaltijden. Ook zijn er gezonde opties beschikbaar, zoals fruit en salades. Er is voldoende zitruimte aanwezig in de cafetaria en ouders kunnen vanaf daar een oogje in het zeil houden terwijl hun kinderen spelen.

Veiligheid en hygiëne

Bij Ballorig Vlissingen staat de veiligheid en hygiëne van de kinderen voorop. Alle speeltoestellen zijn ontworpen om veilig te zijn voor kinderen en worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden.

Daarnaast worden de ruimtes regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd om een hygiënische omgeving te waarborgen. Er is ook voldoende toezicht aanwezig in de speelhal om ervoor te zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen en dat de regels worden nageleefd.

Kinderfeestjes

Ballorig Vlissingen biedt ook de mogelijkheid om kinderfeestjes te organiseren. Dit kan inclusief eten en drinken en een versierde feesttafel. Tijdens het feestje hebben de kinderen de hele speelhal voor zichzelf en kunnen ze zich helemaal uitleven. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, afhankelijk van de wensen van de ouders en het aantal kinderen dat aanwezig zal zijn.

Voor een kinderfeestje bij Ballorig Vlissingen is het belangrijk om tijdig te reserveren. Zo ben je verzekerd van een plek op de gewenste datum en tijd. Er zijn verschillende feestarrangementen beschikbaar, zoals het basisfeestje waarbij kinderen twee uur kunnen spelen en een frietje en snack krijgen, of het deluxe feestje waarbij er ook nog een cadeautje voor de jarige bij zit.

Kinderfeestjes bij Ballorig Vlissingen zijn populair en het is dan ook aan te raden om op tijd te reserveren. Het is een geweldige manier om de verjaardag van je kind op een leuke en actieve manier te vieren.

Conclusie

Ballorig Vlissingen is een geweldige plek voor kinderen om te spelen en te ontdekken. Het biedt een veilige en hygiënische omgeving waar kinderen zich kunnen uitleven en hun motorische vaardigheden kunnen verbeteren. Met een scala aan leuke speeltoestellen en activiteiten is er altijd iets te doen en te ontdekken voor kinderen van alle leeftijden.

Meer informatie vind je hier.

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.