Skip to Content

Avonturenstad Bubbeljungle Leiden: Een uniek avontuur voor jong en oud

Avonturenstad Bubbeljungle Leiden: Een uniek avontuur voor jong en oud

Avonturenstad Bubbeljungle is een unieke binnenspeeltuin met spannende attracties in Leiden. Het is een overdekt speelparadijs waar kinderen van alle leeftijden zich kunnen uitleven en hun grenzen kunnen verleggen.

Van een uitdagend klimparcours tot een spannende lasergame, er is voor elk wat wils in Bubbeljungle. In dit artikel zullen we deze avonturenstad onderzoeken en enkele van de hoogtepunten van deze geweldige attractie bespreken.

Het ontstaan van Bubbeljungle

Avonturenstad Bubbeljungle is opgericht in 2007 door twee ondernemers die op zoek waren naar een unieke manier om kinderen en volwassenen samen te brengen en hen een avontuurlijke ervaring te bieden. Na maanden van planning en bouwen openden ze de deuren van Bubbeljungle voor het publiek. Het was meteen een hit en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire attracties van Nederland.

Speelstad Bubbeljungle

Bubbeljungle heeft een breed scala aan attracties die geschikt zijn voor alle leeftijden. En dat in een prachtige gethematiseerde binnenspeeltuin. Voor de kleintjes zijn er meerdere peuter– en dreumeshoeken met een rollerbaan, een ballenbad, een fietsparcours en een mega legohoek.

Voor de oudere kids zijn er naast de gebruikelijke speeltoestellen zoals trampolines, klimtoestellen en de powertower ook unieke attracties zoals de Lasergames, Pinquinrace en de Bubbelcars.

Ballenbak: De ballenbak is een klassieke attractie en nog steeds een favoriet bij jonge kinderen. Het is een overdekte speeltuin vol met kleurrijke ballen waar kinderen in kunnen springen, duiken en spelen. Het is een geweldige manier om energie te verbranden en plezier te hebben.

Trampolines: Bubbeljungle heeft verschillende trampolines waar kinderen en volwassenen op kunnen springen. Het is een leuke manier om jezelf uit te dagen en je evenwicht en coördinatie te verbeteren.

Glijbanen: Bubbeljungle heeft verschillende glijbanen die geschikt zijn voor alle leeftijden. De glijbanen variëren van kleinere glijbanen voor jongere kinderen tot grotere glijbanen voor oudere kinderen en volwassenen. Het is een spannende manier om snelheid te ervaren en te genieten van de adrenalinekick.

Virtual reality: Bubbeljungle biedt ook een virtual reality-ervaring aan waarbij spelers zich kunnen onderdompelen in verschillende virtuele werelden en games. Het is een geweldige manier om de nieuwste technologie te ervaren en een unieke en meeslepende ervaring te hebben.

Klimpark

Klimparcours: Dit is een van de populairste attracties van Bubbeljungle. Het klimparcours bestaat uit verschillende niveaus en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De uitdagingen variëren van netbruggen tot touwladders en van evenwichtsbalken tot klimtorens. Het klimparcours is een geweldige manier om je fysieke en mentale kracht te testen en jezelf uit te dagen.

Lasergame

Het lasergame van Bubbeljungle is een van de meest opwindende attracties. Het is een indoor lasergame-ervaring waarin spelers het tegen elkaar opnemen in een futuristische omgeving. Het doel is om zo veel mogelijk punten te scoren door andere spelers uit te schakelen met een lasergeweer. Het is een geweldige manier om je strategische vaardigheden te testen en samen te werken met vrienden en familie.

Escaperoom

De Escape Room van Bubbeljungle is een geweldige uitdaging voor iedereen die van puzzels en raadsels houdt. Het doel is om binnen een bepaalde tijd uit een afgesloten kamer te ontsnappen door aanwijzingen en hints op te lossen. Het is een uitdagende en spannende ervaring die geschikt is voor groepen en families.

Golf in the dark

Golf in the Dark is een unieke attractie bij Bubbeljungle. Het is een glow-in-the-dark minigolfbaan met verschillende uitdagende holes. De baan is volledig verlicht met blacklight, wat een fantastische sfeer creëert. Het is een leuke manier om te genieten van een rondje minigolf en het verbetert ook je hand-oogcoördinatie en concentratie.

Kinderfeestjes en arrangementen

Bubbeljungle is ook een geweldige plek om een kinderfeestje te vieren. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar die geschikt zijn voor verschillende leeftijden en groepsgroottes.

De arrangementen omvatten meestal toegang tot de attracties, eten en drinken en soms zelfs een cadeautje voor de jarige job. Het is een geweldige manier om een speciale dag voor jouw kind te organiseren en ervoor te zorgen dat ze een onvergetelijke ervaring hebben.

Veiligheid en hygiëne

Veiligheid en hygiëne zijn natuurlijk van groot belang bij een attractie zoals Bubbeljungle. Het team van Bubbeljungle zorgt er dan ook voor dat alle attracties regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden en dat de hygiënevoorschriften worden nageleefd. Daarnaast is het dragen van sokken verplicht in Bubbeljungle om de hygiëne te waarborgen.

Conclusie

Avonturenstad Bubbeljungle is een geweldige attractie voor jong en oud. Met een breed scala aan attracties en activiteiten is er voor iedereen iets te beleven. Het is een geweldige plek om te genieten van avontuurlijke en spannende ervaringen en om samen met vrienden en familie plezier te hebben.

De veiligheid en hygiëne staan hoog in het vaandel en het team van Bubbeljungle zorgt ervoor dat alle bezoekers een geweldige ervaring hebben. Of je nu een kinderfeestje wilt vieren of gewoon een dagje uit wilt met vrienden en familie, Bubbeljungle is zeker een bezoekje waard.

Meer informatie vind je hier.

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.