Skip to Content

Celebrity homes in de Hamptons; deze supersterren wonen hier

Celebrity homes in de Hamptons; deze supersterren wonen hier

De Hamptons zijn een bekende plek in de Verenigde Staten, en ze zijn vooral bekend vanwege de rijke en beroemde mensen die er wonen. Supersterren als Madonna, Beyoncé, Jay-Z en Rihanna zijn maar enkele van de bekende mensen die een huis in de Hamptons hebben.

De Hamptons

De Hamptons is een verzameling van steden die eindigen op Hampton en liggen in het oosten van Long Island ten noorden van New York en zijn onderdeel van de staat New York. Dit gebied is een populair toevluchtsoord voor rijke New Yorkers om de drukte van de stad te ontvluchten.

De Hamptons zijn ook bekend vanwege de vele luxe winkels, restaurants en hotels die er te vinden zijn. Het is dus geen wonder dat vele rijke en beroemde mensen ervoor kiezen om hier een huis te kopen.

Celebrity homes in de Hamptons

Wanneer we aan de Hamptons denken, denken we aan het ultieme luxe vakantieoord. Dit kleine stukje van Long Island is het thuis van sommige van ’s werelds meest bekende en succesvolle mensen. Van Hollywood-sterren tot billionaire zakenlieden, de Hamptons is een plek waar de rijken en beroemden samenkomen om te genieten van het mooie weer, het prachtige strand en het goede leven.

 1. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is een van de meest iconische beroemdheden ter wereld, en ze is ook een bewoner van de Hamptons. Ze kocht haar huis in Water Mill, een dorp in Southampton, in 2013 voor een bedrag van $10 miljoen. Het huis heeft acht slaapkamers, zeven badkamers en een prachtig uitzicht op Mecox Bay. Het huis heeft ook een zwembad, tennisbanen en een basketbalveld.

 1. Beyoncé en Jay-Z

Beyoncé en Jay-Z, een van de meest iconische koppels in de muziekindustrie, hebben ook een huis in de Hamptons. Ze kochten hun huis in East Hampton in 2017 voor een bedrag van $26 miljoen. Het huis heeft zeven slaapkamers, acht badkamers, een zwembad, een tennisbaan en een basketbalveld. Het huis is ook voorzien van een opnamestudio, zodat ze muziek kunnen maken terwijl ze in de Hamptons zijn.

 1. Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr., bekend om zijn rol als Iron Man in de Marvel Cinematic Universe, heeft ook een huis in de Hamptons. Hij kocht zijn huis in East Hampton in 2017 voor een bedrag van $11,9 miljoen. Het huis heeft acht slaapkamers, negen badkamers, een zwembad, een tennisbaan en een fitnessruimte.

 1. Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld, de beroemde komiek en acteur, heeft een huis in East Hampton. Hij kocht zijn huis in 1994 voor een bedrag van $3,7 miljoen. Het huis heeft een groot terrein en beschikt over verschillende tennisbanen, een zwembad en een gastenverblijf. Seinfeld heeft ook een huis in de nabijgelegen stad Amagansett, dat hij in 2000 kocht voor een bedrag van $32 miljoen.

 1. Martha Stewart

Martha Stewart, de beroemde tv-persoonlijkheid en lifestyle goeroe, heeft een huis in East Hampton. Ze kocht haar huis in 2000 voor een bedrag van $16 miljoen. Het huis heeft 14 slaapkamers, een bowlingbaan, een zwembad en een tennisbaan. Stewart is ook bekend om haar prachtige tuinen en landschapsarchitectuur.

 1. Howard Stern

Howard Stern, de beroemde radio-persoonlijkheid, heeft een huis in Southampton. Hij kocht zijn huis in 2013 voor een bedrag van $10 miljoen. Het huis heeft zeven slaapkamers, acht badkamers, een zwembad, een tennisbaan en een bowlingbaan.

 1. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow, de Oscar-winnende actrice en ondernemer, heeft ook een huis in de Hamptons. Ze kocht haar huis in Amagansett in 2016 voor een bedrag van $5,4 miljoen. Het huis heeft vijf slaapkamers, drie badkamers, een zwembad en een gastenverblijf. Paltrow is ook bekend om haar gezonde lifestyle en heeft een eigen wellness-bedrijf genaamd Goop.

 1. Paul McCartney

Paul McCartney, een van de oprichters van de Beatles, heeft een huis in Amagansett. Hij kocht zijn huis in 1999 voor een bedrag van $1,4 miljoen. Het huis heeft zes slaapkamers, zeven badkamers, een zwembad en een tennisbaan. McCartney heeft ook een huis in Londen en heeft verschillende huizen over de hele wereld.

 1. Kelly Ripa en Mark Consuelos

Kelly Ripa, de beroemde tv-presentatrice, en haar man Mark Consuelos, de acteur, hebben een huis in de Hamptons. Ze kochten hun huis in Southampton in 2004 voor een bedrag van $2,35 miljoen. Het huis heeft vijf slaapkamers, vijf badkamers, een zwembad en een gastenverblijf. Ripa en Consuelos zijn ook bekend om hun liefdadigheidswerk en hebben verschillende goede doelen gesteund.

 1. Alec Baldwin

Alec Baldwin, de beroemde acteur en komiek, heeft een huis in Amagansett. Hij kocht zijn huis in 1996 voor een bedrag van $1,3 miljoen. Het huis heeft vijf slaapkamers, zeven badkamers, een zwembad en een gastenverblijf. Baldwin is ook bekend om zijn politieke activisme en heeft zich ingezet voor verschillende politieke kwesties.

In de Hamptons zijn nog veel meer beroemdheden te vinden die hun huizen hebben in dit exclusieve gebied. De Hamptons is een populaire bestemming vanwege de prachtige stranden, luxe winkels en restaurants en het bruisende uitgaansleven. Het is ook een populaire plek voor beroemdheden vanwege de privacy die het gebied biedt. Veel beroemdheden genieten van het leven in de Hamptons vanwege de rust en stilte, en de mogelijkheid om te ontspannen en tijd door te brengen met hun familie en vrienden.

Daarnaast vind je op de zogenoemde Billionare lane langs Coopers Beach veel huizen van rijke miljardairs. Veel huizen hebben hun eigen helipad zodat bewoners in 40 minuten het centrum van New York kunnen bereiken.

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.