Vragen

Voor vragen kan je mailen naar info@reis-liefde.nl

Reisverhalen & Ervaringen gastblogger gezocht

Heb je zelf een eigen blog en wil je graag samenwerken en een gastblog plaatsen (met link naar eigen blog) dan is dat mogelijk, mits het natuurlijk gerelateerd is aan het onderwerp van deze site. Dit kan heel breed; van de ervaringen tot en met leuke uitjes tot en met de leukste hotspots in de stad waar je woont. De artikelen zijn minimaal 600 woorden lang, en bij een verslag voorzien van een aantal foto’s van het uitje.

Wil jij ook graag je reisverhaal of ervaringen delen met onze volgers? Dat kan; of het nu een nachtje Nederland is, een leuk uitje, een vakantie in het buitenland of een indrukwekkende rondreis. Alle verhalen of tips zijn welkom! Als je interesse hebt stuur dan even een mailtje.

Samenwerken?

Wil je graag samenwerken of een vermelding op reis-liefde.nl? Dat is mogelijk; graag ontvangen we dan een persbericht (minimaal 600 woorden) en beeldmateriaal om te kunnen publiceren. Dit geldt alleen voor bestemmingen, accommodaties, events, workshops etc. die aansluiten bij de bestaande thema’s. Eventueel kan dit in combinatie met een winactie.

De ervaring leert echter dat een verslag van een uitje in combinatie met tips en ervaringen en foto’s op instagram meer oplevert, wil je ons uitnodigen dan staan we daar ook zeker open voor.

Heb je een ander verzoek; stuur dan een mailtje zodat we kunnen overleggen over wat er mogelijk is.

Statistieken van de blog zijn hier te downloaden
Het instagram account vind je hier en Facebook wordt samengewerkt met Reisliefde en Mamaliefde.