Skip to Content

Cowboy & Indianen speelreservaat Coevorden: Een avontuurlijke speelplek met glow-in-the-dark golf voor kinderen

Cowboy & Indianen speelreservaat Coevorden: Een avontuurlijke speelplek met glow-in-the-dark golf voor kinderen

Eens wat anders dan de meeste binnenspeeltuinen, is deze binnenspeeltuin in Drenthe. Dit speelreservaat is geïnspireerd op het wilde westen en de Amerikaanse indianen en bieden kinderen een avontuurlijke en unieke speelervaring.

In dit artikel gaan we dieper in op de Cowboy Indianen Binnenspeeltuin en ontdekken we waarom het zo’n populaire speelplek is voor kinderen.

Het Cowboy Indianen Speelreservaat

Het Cowboy Indianen Speelreservaat is een binnenspeeltuin met een thema dat geïnspireerd is op het wilde westen en de Amerikaanse indianen. Deze binnenspeeltuin is voor een deel ingericht als een cowboydorp of een indianendorp en hebben verschillende speeltoestellen die passen bij het thema.

Waarom is dit Cowboy Indianen speelparadijs zo populair?

De Cowboy Indianen Binnenspeeltuin is populair bij kinderen om verschillende redenen. Ten eerste biedt het een avontuurlijke en unieke speelervaring. De thema-inrichting en de speeltoestellen zorgen ervoor dat kinderen zich even in een andere wereld wanen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Daarnaast is het ook een speelplek waar kinderen veel kunnen leren. Het thema van de wilde westen en de Amerikaanse indianen biedt kansen om kinderen meer te leren over de geschiedenis en de cultuur van deze tijdperken. Door te spelen in een cowboydorp of indianendorp kunnen kinderen hun kennis en begrip van deze geschiedenis vergroten.

Ten slotte biedt de Cowboy Indianen Binnenspeeltuin ook uitdagingen en stimuleert het de fysieke ontwikkeling van kinderen. Door te klimmen, te glijden en te balanceren op de speeltoestellen worden kinderen uitgedaagd en gestimuleerd om hun fysieke vaardigheden te ontwikkelen.

Minigolf

Naast de binnenspeeltuin kun je ook gebruikmaken van de minigolf, bij de entree kun je meteen een muntje krijgen om in te ruilen voor een golfstick en bal. Binnen vind je de overdekte glow-in-the-dark golfbaan, ook deze is aangekleed in het cowboy & indianenthema. Daarnaast vind je buiten een westerngolfbaan waar je terecht kan bij mooi weer.

Lasergame Coevorden

In dit gebouw vind je ook lasergame Coevorden, hiervoor kun je een apart arrangement aanschaffen of kaartjes kopen. Dit hebben wij dan ook niet gedaan.

Restaurant

Ook kun je hier terecht voor een hapje en drankje, volwassenen betalen entree maar krijgen dan een kopje koffie of thee. In het winkeltje vind je een uitgebreid assortiment van chips en snoepgoed. Hier zullen kinderen zich zeker op verlekkeren. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod van snacks en gerechten.

Meer informatie vind je hier.

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.