Vandaag was het misschien een relatief warme dag, maar het najaar is nu echt begonnen. De verwarming hier in huis staat al aan. De eerste voorbereidingen voor de feestdagen zijn begonnen. En daarbij hoort sinds een aantal jaar ook het uitkijken naar Disney on Ice bij. Een megaspektakel op ijs dat indruk blijft maken. Als klein meisje werd ik al meegenomen hierheen en ik vind het dan ook enorm leuk om mijn eigen kinderen mee te nemen. Een geweldig uitstapje aan het begin van de kerstvakantie.

Disney on Ice Magisch IJsfestival

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en overgetelijke figuren.

Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle.

Alle favorieten van mijn kinderen komen voorbij; Van Vaiana tot Elsa en van Belle tot de Kleine Zeemeermin. Sinds we onlangs Disney+ hebben zijn dit ook de films die we als eerste hebben gekeken en geen genoeg van krijgen. We, want zelf vind ik het ook nog veels te leuk om te kijken 😉

Data; 11 tot 15 december in Rotterdam Ahoy & 21 tot 29 december in Jaarbeurs Utrecht.

Meer informatie vind je hier.

© Disney/© Disney/Pixar

Disney on Ice Magisch IJsfestival - Reisliefde

123 thoughts on “Disney on Ice Magisch IJsfestival

 1. Lekker genieten van onze Disney vriendjes op de schaats en dat in de Kerstvakantie! Dat willen we hier graag want het is een belevenis wat je nooit meer vergeet!

  1. Dat zou een geweldig verjaardag cadeau zijn voor onze zoon die op 2e Kerstdag jarig is!

  2. Wat een geweldige actie!
   Dit zou ik zo graag willen winnen om met mijn zoontje te zien! Ik ben ooit met mijn opa en oma en mijn overgrootmoeder geweest en kan het me nog herinneren! Het was magisch voor mij op die leeftijd!
   Mijn opa zou 15 december jarig zijn. Rond die dag gaan, zou net als een cadeautje met die gedachte zijn.

  3. Het lijkt me super leuk om dit te winnen! Leuk om met ons gezin naar toe te gaan!

  4. Wouw, wat een gave winactie! Dat zou echt niet-normaal-vet zijn zouden mijn kinderen zeggen! Wij gaan heeel hard duimen en hopelijk mogen wij 4 gaten in de lucht springen!!

  5. Dat zou echt geweldig zijn!
   Even lekker er tussen uit en genieten van Disney!!

  6. Zou super graag willen winnen en samen met mijn dochter en haar 2 vriendintjes de heen gaan ?

  7. Oja wat willen wij hier graag naar toe..een magisch avontuur in de kerstvakantie.

 2. Ik doe heel graag mee. En zou graag nog eens van deze show genieten met m’n meiden, voordat ze er ‘te groot’ voor zijn. (De tijd vliegt voorbij….. )
  En dan helemaal in de decembermaand. Ik heb nu al zin in deze ‘magische’ periode.

 3. mij dochter heeft een wens steen en 1 van de “geheime” wensen die ze daar tegen vertelde is disney on ice zien.
  (ze wil ook een echte eenhoorn, kunnen vliegen en alle prinsessen jurken van de wereld maar dat word nog moeilijker)
  dus hoe gaaf zou het zijn als 1 van die wensen uitkomt.
  ze verteld me elke keer als ze een wens doet “maar mama wensen uit laten komen duurt soms wel lang want de wensen elfjes hebben het heel druk”
  misschien dat deze keer een wens elfje de tijd heeft om haar wens uit te laten komen!

  ik ga heel hard voor haar duimen!?

  1. Ik zou hier graag heengaan met mijn 2 meisjes. Even lekker met z’n drietjes genieten van de Disney figuren on ice.
   Om te laten zien hoe trots ik op mijn meisjes ben en hoeveel ik van ze hou.

 4. ik zou heel graag met onze kinderen gaan. Mijn moeder is vorig jaar met de Kerst vrij plotseling overleden (ondanks dat ze al een tijdje ziek was maar dat was slapend dus het was toch een schok) en dit gaat geen fijne kerst worden, ik hik er nu al tegenaan. Een grote dosis Disney magie en plezier zou heel welkom zijn na de Kerst om weer even blij te worden en de verdrietige momenten aan de kant te zetten en de mooie herinneringen naar boven te brengen.

  1. Ooohhh dat zou ik geweldig vinden om met mijn gezin te doen. Als kind genoot ik al van deze show

  2. Oeps even vergeten hier een reactiete plaatsen..
   Maar wij willen heel graag naar deze show! Geweldig om alle disney figuren te zien op het ijs!

  3. Samen met mijn kids de magie beleven die Disney elke keer brengt. Dat zou een mooi kado zijn voor mijn verjaardag. Vroeg kwam er in de december maanden een Disney film in de bioscoop uit, nu kan je alles beleven on ice. Prachtig

 5. wat een geweldig gebaar, verras mijn kleindochters maar met dit prachtige exemplaar, ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

  1. Oh ja wat zijn dit een geweldige ervaring zijn..een magisch uitje in de kerstvakantie

  1. Ik doe heel graag mee!! ’s Middags een dagje Utrecht en ’s avonds genieten van onze helden op het ijs ? Klinkt als het ideale vakantie uitje

  2. Even helemaal jezelf kind voelen samen met je kinderen! Fantastisch toch? ?Fingers crossed ? Hier zijn Knabbel en Babbel favoriet, want die zijn zo heerlijk ondeugend!

  3. Disney prinsessen zijn het allemaal voor mijn 5 jarige dochter. Maar op ijs heeft ze hun nog niet gezien. Het zou fantastisch zijn om te winnen!

 6. Onze oudste zoon wil hier zo graag heen! Als kind zijnde ben ik er vroeger ook geweest en dat was zo magisch. Ik ga heel hard duimen voor een onvergetelijke dag voor ons als gezin

  1. Wat een ontzettend leuke winactie.
   Ik wil al een tijdje heel graag naar Disneyland met mijn zoontje maar dat is niet goedkoop.
   Dit zou toch een beetje Disney bij huis zijn ????.
   Ik ga duimen draaien en anders voor de winnaar alvast super gefeliciteerd met deze leuke prijs

 7. Dit moet zo ontzettend betoverend zijn!!
  Wat zal onze bink van bijna 4 dit mooi vinden zeg! Fantastisch met mijn gezin en neefje! wat zullen de 2 heertjes hun ogen uit kijken! Ik maak daarom dus ook heel graag een klein kansje op de kaartjes!

 8. Staat al tijden op ons wensenlijstje, want als Disney fanaten willen we dat heel graag een keer gezien hebben. Mijn meiden vragen elke keer als ze de show voorbij zien komen of we daar een keer heen kunnen. Zou natuurlijk fantastisch zijn als ik daar dit jaar ja op kan antwoorden.

 9. Dit zou geweldig zijn voor mijn lieve dochter,
  Waarmee ik alle momenten samen koester.
  Samen momenten delen is het mooiste wat je aan tijd kunt besteden. ❤️

 10. Onze Emmalie van drie zou dit geweldig vinden!!! Ze is helemaal weg van Elsa en Anna!!! Ze heeft de reclame van Disney on ice gezien en ze is er helemaal weg van!!! Die kaartjes zouden hier zeer welkom
  Zijn!

  1. Graag.
   Disney is de ultieme feelgood entertainer.
   Dus heerlijk kijken naar een show met allemaal meezingers.
   Zou erg leuk zijn.

 11. Wow mega gaaf om heen te gaan met onze dochter Noor en haar nichtjes. Wat zullen we hier samen van genieten

 12. Omdat Disneyland niet haalbaar is zou Disney on ice een Super uitje zijn, vooral voor onze Grote Disney fan.
  Wat een GAVE prijs?. Wij doen graag mee?

 13. Mijn drie kinderen ??? zullen het geweldig leuk vinden om naar het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival ❄️⛸te mogen gaan!

 14. Wauw wat een super toffe prijs!
  Mijn man en ik zijn voordat we kids hadden al eens bij Disney on ice geweest, hoe super tof zou het zijn als we er nu heen kunnen met onze kids.
  Nu maar héél hard duimen!!

  1. Ik zou dit zo graag willen winnen dus Ik loot graag mee om samen met mijn gezin te gaan.
   (wellicht is dit al de 2e reactie van mij, ik kon zo gauw niet vinden. of ik al gereageerd had)

 15. Zo fantastisch vorig jaar naar Disney geweest dat heeft zo een indruk gemaakt ze heeft het er dagelijks over. De ontmoeting met Mickey vond ze het allerleukste. Zou toch geweldig zijn als ze die weer zou zien

 16. Zo fantastisch vorig jaar naar Disney geweest dat heeft zo een indruk gemaakt ze heeft het er dagelijks over. De ontmoeting met Mickey vond ze het allerleukste. Zou toch geweldig zijn als ze die weer zou zien

  1. Super gaaf. Ik doe graag mee voor mijn kindjes. Wat een toffe actie

 17. Lijkt me echt heerlijk even 1 op 1 tijd met onze lieve dochter en genieten van een prachtige show met alle vriendjes van Disney

 18. Mijn boeven willen heel graag naar Disney, maar daar moeten we nog even voor sparen. Ik hoop dat een bezoekje aan Disney on Ice ons wat langwr spaartijd gaat geven.

  1. Disney on ice is echt het leukste/mooiste uitje voor de kerstvakantie. Ik doe graag mee voor mijn gezin.

 19. Ik zou heel graag de kaartjes winnen. Ik ging er vroeger heen als klein meisje en zou nu graag mijn kleine vriendinnetjes mee willen nemen!

 20. Wat een gave prijs! Mickey Mouse is en blijft favoriet onze kleine man heeft hem als knuffel dus dat zegt genoeg? eerlijk is eerlijk ik weet niet wie het leuker zou vinden mijn kleine man of ik maar wat een heerlijk gezinsuitje zou dit zijn☺️?

 21. Ik wil heel graag kaarten voor mijn meiden winnen. Jara speelt met haar musicalklas “de kleine zeemeermin” en mag Ariël zijn??‍♀️ en Lotte vindt eigenlijk alle Disney-films fantastisch en heeft afgelopen weekend 2x Aladin gekeken?
  Zo’n avondje Disney on Ice in de kerstvakantie zou een fantastisch gezinsuitje zijn?

 22. Whoehoeeeeeeee..!! ?? Wat supergaaf zeg mamaliefde <3 <3 Ik wil natuurlijk hééééééél graag tickets winnen voor Disney on Ice, super! Ohhhh hopelijk mag ik de meiden onwijs verrassen…. dit zou echt een fantastisch avondje zijn 27 december.. ik doe mee! Ik zet alvast een DIKKE, vette streep door onze agenda.. super SPANNEND! Onze favoriet is natuurlijk gewoon mickey! 😀 Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ??? #duimen #hopen

 23. Dit is echt helemaal TOP zeg !!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ’t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op tickets voor Disney on Ice, supergaaf <3 Hopelijk mag ik de kids onwijs verrassen.. ze gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker!!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

 24. Ik probeer een gokje voor deze magische prijsvraag, wat zou dit gaaf zijn! Wij hebben dan 2 kinderen die bijna jarig zijn dus het zou een fantastische cadeau zijn! Samen zijn we een gezin van 5 🙂 Ze zijn hier gek van Mickey en Ariël en Belle en eigenlijk nog zoveel meer! Duimen maar 🙂

 25. Gaaf ik doe graag mee voor mijn lieve nichtjes die groot fan zijn van Anna en Elsa hopelijk mag ik deze tickets voor ze winnen zodat het gillen kan beginnen ❤ ze zijn er nog nooit geweest dus het zou echt fantastisch zijn.

 26. Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
  Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
  Ze beleven vast geweldige avonturen,
  Die van ons wel eeuwig mogen duren.
  We varen met Vaiana en Maui mee,
  Over de grote golven van de zee…
  We nemen een duik met Ariël; de kleine zeemeermin.
  We hebben het vast enorm naar ons zin !
  Het lijkt ons ’n fantastisch winterfeest.
  Met Aladdin, Jasmine en de Geest.
  Maar de winterse magie komt pas echt bij Frozen,
  Hopelijk hebben we geluk en worden we als winnaar gekozen.
  Zo’n Magisch ijsfestival is echt uniek,
  We zingen hard mee met de Disney-muziek…
  Robin en Bas willen de ijzige temperaturen zeker trotseren,
  Om te kunnen genieten van deze magische winter-sferen….

 27. Oh woow wat zou dat een droom zijn die uitkomst zeg !!! Ik doe dolgraag mee …. We liken en volgen je op Instagram (jolijnjolijn18) en facebook (jolijn koolske) ? Mijn dochters zijn dol op alle disney figuren en hoe gaaf zou dan disney on ice zijn ? Ik denk dat we dan voor daar in de buurt een hotelletje boeken zodat we lekker een weekendje ervan maken, zou echt heerlijk zijn zeg. Even quality time met zijn 4tjes !

 28. Jaaaaa!!! Dat lijkt me fantastisch! Ik heb nu al zin om die glunderende ogen van onze kinderen te zien. En stiekem ook die van mijn man. ?

 29. Deze papa waagt graag een kans om zijn twee dochters en zijn vrouw te verrassen.
  Ze zouden dat helemaal geweldig vinden.
  Ga duimen dat we alle Disney avonturen eens op schaatsen mogen zien

 30. deze vader waagt zeker een kans. Door mijn ploegendienst zie ik mijn dochters en vrouw regelmatig niet. In december moet ik heel veel overwerken en in het weekend extra werken. In december is mijn vrouw en dochter ook jarig. Wat zou onze dochter het een super gaaf vroeg verjaardagscadeau vinden. Ze is 28 december jarig en een verlaat cadeau voor mijn vrouw 20-12. De meiden zouden dolgraag sven, olaf, vaiana en rapunzel op de schaatsen willen zien. Natuurlijk ook alle andere disney figuren. groetjes jan willem

 31. Dit was 13 jaar geleden de eerste date van mn vriend en mij. Nu twee kindjes later zou het fantastisch zijn om met zn vieren heen te gaan!

 32. Deze oma waagt een kans om haar twee kleindochters te verrassen. Die twee meiden zouden een gat in de lucht springen van blijdschap als hun oma zou winnen. De oudste is 28 december jarig. Dat zou nog eens een super verrassing zijn. De meiden zijn dol op Anna en Elsa. Ze kunnen ook niet wachten tot Frozen 2 in de bios komt.

 33. wat een geweldige kans om al onze favoriete Disney figuren op de schaatsen te zien
  Ons hele gezin is dol op Disney.
  De meiden vinden Elsa, Mickey mouse en Vaiana helemaal geweldig.
  Maar zijn ook dol op Rapunzel, olaf, Sven en goofy
  Wat zou dit een geweldig familie uitje zijn, zeker ook hun papa in december zeer weinig thuis is.
  Hij moet extra veel werken, om te zorgen dat iedereen alles kan kopen in de winkel.
  Dus ga duimen voor een superleuke kerstvakantie

  1. Wat zou dit een onvergetelijke ervaring zijn voor onze dochter van 7 jaar die momenteel in een traject zit zodat zij en wij weten waarom zij anders is als de andere kinderen zoals ze dit zelf omschrijft. Daarom loot ik graag mee voor ons gezin. ?

 34. Wat een leuke actie! Onze dochters zijn dol op Frozen en Donald Duck, leuk om ze hiermee te verrassen in de kerstvakantie!

 35. Graag wil ik met mijn lieve ouders en een vriendin naar dit magische spektakel. Een bezoek aan Disney On Ice staat al jaren op mijn wenslijst. Hoog tijd om dus (hopelijk!) eindelijk deze wens in vervulling te laten gaan. Het lijkt mij een onvergetelijke ervaring. Ik ben dol op Disney en icm dit prachtige ijsspektakel beloofd dit een topavond te worden. Lijkt mij echt geweldig!! Ik ga ook even op jouw bericht op FB reageren.

 36. O ik doe zo graag mee me kleine meis van 5 zag het op tv en zat nu al te stralen en dan me grote meis van 15 wil het al jaren een keer zien dus voor haar een droom die uit zou komen.

  Dus we gaan heel hard duimen

 37. Disney.?..where the Magic happens!!?✨⛸ Ik duim heel hard mee voor mijn dochter van 5 Bo. Deze kleine prinses komt graag in haar mooie jurk genieten van al dat moois!?❤

 38. Wat een prachtige winactie, een superleuk uitje voor het hele gezin. Genieten van al onze disneyfiguren, de mooie decors en gave muziek. Krijg er nu al kriebels van in mijn buik, als ik denk dat ik de kids hiermee mag verrassen 🙂

  1. Pssst … *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n gezin mee verrassen, dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb!! ? Olaf is onze favoriet omdat hij net zoals wij van warme knuffels houdt ?

 39. Super graag! Wat zouden mijn meiden het leuk vinden om hier naar toe te gaan. Een geweldig uitje voor kerst. Fingers crossed.

 40. Wat zou dat een gaaf uitje zijn in de kerstvakantie. Mijn dochters zijn 7 en 9 jaar oud en echt mega Disney fans. Wij gaan heel hard duimen!!!

 41. Oh wat gaaf! Sinds dit jaar verkopen wij geen vuurwerk meer met oud en nieuw. Dit betekent rust voor mijn gezin en geen oppas voor de kids! Dit uitje zou een kers op de taart zijn! Duimen!

 42. Wat zou ik die kaartjes graag winnen! Mijn dochters zijn dol op vaiana en de andere prinsessen! Het zit er financieel niet in om zelf kaartjes te kopen, maar daar hebben zij natuurlijk geen boodschap aan. Zij willen er graag heen!
  Het zou een geweldig cadeautje zijn!!

 43. Dat zou leuk zijn! Wij willen er al jaren heen maar helaas is dit voor ons financieel niet mogelijk. Wij houden onze fingers crossed!!

 44. Dat zou echt super gaaf zijn om te winnen!! Onze 2 kids zijn helemaal fan van alle Disney vriendjes!! Zo gaaf om hier heen te gaan. Leuke besteding in de kerstvakantie

 45. Dat zou het ultieme uitstapje zijn ? Mijn dochter en haar vriendinnetjes zijn grote Disney fans!
  We zouden heel graag deze kaartjes winnen, dan wordt dat vast een super meiden-dag, kunnen er nl 2 vriendinnetjes mee!

 46. Hier doe ik graag aan mee! Leuk voor mijn meiden en voor ons als ouders! Wij zijn hier allemaal nog nooit geweest.
  Laat je betoveren, het lijkt me zo mooi!

 47. Zou zo super graag hier met mijn gezinnetje heen willen. Ons zoontje is ernstig ziek en heeft 5 maanden in het ziekenhuis gelegen. Ons dochtertje heeft het hier zo moeilijk mee gehad en nog steeds. Een gezins uitje hebben we ook nog niet echt gehad omdat het financieel er ook aardig hard is gegaan. Dit zou daarom super zijn als we kaartjes zouden winnen, zouden daar echt super van genieten.

 48. Wat een super actie, doe graag mee om ook eens een dagje weg te kunnen met de meiden en ze een mooie dag te bezorgen.Wat een feest om zo iets te kunnen winnen.Veel succes iedereen gewenst!

 49. ❤️ Lijkt mij super leuk om samen met mijn man en dochter naartoe te gaan aangezien beide nog nooit naar zo’n show is geweest. Papa woont nog niet zo lang in Nederland en onze dochter wordt eind deze maand 3 jaar. ❤️

 50. Het lijkt me super om er heen te gaan met mijn 4 kleinkinderen we hebben dit jaar door omstandigheden ons jaarlijks uitje nog niet gehad. Dan lijkt me dit wel helemaal geweldig voor ze .dus op zoek naar de klavertjes 4 en duimen maar kids

 51. Dat zou gaaf zijn! Een tof uitstapje met de oudste 2 nu hun broertje ieder moment geboren kan worden in het vooruitzicht lijkt me super!

 52. Ik zou hier zo graag met de kinderen naar toe willen! Dit lijkt me echt magisch om te zien (en ik zou het niet alleen voor de kinderen leuk vinden, maar ook voor mezelf!)
  Even heerlijk wegdromen bij deze Disney voorstelling zo net na de kerst, gezellig met z’n allen! Dus ja, wij maken heel graag kans op deze kaartjes!

 53. Hoewel er de afgelopen jaren veel lieve, vreemde, waanzinnige en vertederende figuren zijn bijgekomen, blijft voor mij Micky Mouse nummer 1. Die heeft alles waar Disney voor staat. En het blijft een enorm jeugdsentiment!

 54. Superrrr gaaf zeg! Zouden we te gek vinden, vooral omdat de jongste 6 jaar dol is van Disney! Frozen is wel haar favoriet maar Minnie vind ze ook te gek. Maak haar hier heeeeel blij mee denk ik. Fingers crossed

 55. Zou super gaaf zijn om een kansje te mogen maken! Beide kids hebben favoriete Disney figuren die ze dol graag eens in het echt willen zien ?

 56. Zoveel reacties, maar TOCH ook een poging! We zouden heel graag de kaartjes winnen, om als verrassing mijn neefje en nichtje mee te nemen naar Disney on Ice, ze zijn er nog nooit geweest en ik zou ze graag willen laten betoveren door de magie van Disney!

 57. Ik doe graag ook nog mee, we zijn er een paar jaar geleden geweest en de kinderen hebben het er nog steeds over! tijd voor nog een keer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.