Skip to Content

Dwaze Herder restaurant met speeltuin in Maastricht

Dwaze Herder restaurant met speeltuin in Maastricht

Het ‘Dwaze Herder’ restaurant in Maastricht is vernoemd naar de bekende legende van de Dwaze Herder die zich afspeelde in de stad. Maar dit restaurant heeft meer te bieden dan alleen een naam. Het is een unieke eetgelegenheid waar je kunt genieten van heerlijk eten terwijl je kinderen zich vermaken in de grote speeltuin. In dit artikel gaan we dieper in op het ‘Dwaze Herder’ restaurant en wat het zo bijzonder maakt.

Het Restaurant

Het ‘Dwaze Herder’ restaurant is gelegen aan de rand van Maastricht. Het restaurant is gevestigd in een authentieke boerderij, die volledig is gerenoveerd en omgebouwd tot een sfeervol restaurant. Het interieur is warm en gezellig, met veel hout en natuurlijke materialen. Het restaurant heeft een grote open haard die in de winter voor extra gezelligheid zorgt.

Op de menukaart vind je een mix van traditionele en moderne gerechten, gemaakt van verse en lokale ingrediënten. Het restaurant staat bekend om zijn uitstekende vleesgerechten, maar er zijn ook genoeg vegetarische en veganistische opties beschikbaar. Daarnaast heeft het restaurant een uitgebreide wijnkaart met heerlijke wijnen uit de regio en daarbuiten.

De Speeltuin

Wat het ‘Dwaze Herder’ restaurant echt bijzonder maakt, is de grote speeltuin die achter het restaurant ligt. Achterin het restaurant vind je een binnenspeeltuin waar ze kunnen spelen als het regent.

Maar buiten is de speeltuin ruim opgezet en biedt genoeg ruimte voor kinderen om te rennen, spelen en klimmen. Er zijn verschillende speeltoestellen zoals schommels, glijbanen en klimrekken, evenals een trampoline en een zandbak. Er zijn ook een aantal dieren zoals uilen aanwezig.

Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin, kunnen ouders ontspannen en genieten van hun maaltijd in het restaurant. Er is een groot terras dat uitkijkt op de speeltuin, zodat ouders hun kinderen in de gaten kunnen houden terwijl ze genieten van het mooie weer en het heerlijke eten. Ook in de binnenspeeltuin vind je een aantal tafels waar je kunt eten.

Evenementen

Naast het reguliere menu organiseert het ‘Dwaze Herder’ restaurant regelmatig speciale evenementen en thema-avonden. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een speciaal wildmenu tijdens het wildseizoen, of van een heerlijke paasbrunch met het hele gezin. Het restaurant biedt ook catering en feestarrangementen aan voor groepen en speciale gelegenheden.

Conclusie

Het ‘Dwaze Herder’ restaurant in Maastricht is niet zomaar een eetgelegenheid. Het is een unieke plek waar ouders kunnen genieten van heerlijk eten terwijl hun kinderen zich vermaken in de grote speeltuin. Het restaurant is gevestigd in een prachtige omgeving en biedt een mix van traditionele en moderne gerechten, evenals een uitgebreide wijnkaart.

Meer informatie vind je hier.

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.