Skip to Content

Familiepark Waarbeek met kinderen

Familiepark Waarbeek met kinderen

De laatste middag van het familieweekendje in Overijssel zijn we naar de Waarbeek gegaan. Heerlijk genieten van het mooie weer in een kleinschalig attractiepark waar je geen honderden euro’s kwijt bent om de dag door te brengen. Niet voor niets zijn ze het goedkoopste dagje uit.

De Waarbeek

Familiepark Waarbeek met kinderen - Reisliefde

Pluspunt is ook dat het vooral gericht is op jonge kinderen. Die zijn er dan ook in grote aantallen. Gelukkig merk je daar niet zo heel veel van. De wachttijden, voor zover die er zijn, zijn zeer beperkt. Tenzij je een rondje wilt doen in de rodelbaan, dat is de favoriet voor de aanwezige oudere kinderen. Aangezien we er met de hele familie waren, was er altijd wel iemand die met de kinderen mee wou in een attractie. Ze hebben hun ogen uit gekeken.

Pipo pannenkoek

Na afloop van een bezoek aan Familiepark de Waarbeek zijn we naar het pannenkoekenrestaurant gegaan. Wat een lekkere pannenkoeken zijn daar. Er is ook heel veel keus, zodat mijn broertje en ik samen twee pannenkoeken deelden. Voor de kinderen was er ook een speciale kinderkaart. De pipo pannenkoek met versierd gezichtje en na afloop een ijsje werd zeer gewaardeerd.

Het was wel iedere keer even wachten op de bediening, dus werd er volop gespeeld in het indoor klimparadijs en even filmpjes gekeken. Waar baby boy heerlijk geslapen heeft, en op het einde wat gedronken. Werd onze dreumes toch wel een beetje hangerig. Ze had maar kort geslapen want er was zoveel te beleven. Op de terugweg was ze echter zo vertrokken.

Meer informatie over de Waarbeek vind je hier.

Linda van Aken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Jenn schreef:

    Leuk, ziet er gezellig uit. Ik ben er nog nooit geweest.

  2. Kimberley schreef:

    Wat een leuke fotootjes!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.