Skip to Content

De ideale reistablet

De ideale reistablet

We mogen weer de grenzen over, we mogen weer vliegen en we mogen weer bij elkaar komen. Dan wil je ook goed voorbereid zijn voor je reis. Met een refurbished iPad komt dit helemaal goed. In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van de refurbished tablet.

Tablet mee op vakantie

Als je op vakantie gaat, kan het handig zijn om een tablet mee te nemen. Met een tablet kun je onderweg bijvoorbeeld films kijken, muziek luisteren, boeken lezen, of contact houden met vrienden en familie via het internet.

Hier zijn een aantal tips om je tablet optimaal te gebruiken op vakantie:

  1. Zorg voor een goede beschermhoes om je tablet te beschermen tegen schade en krassen tijdens het reizen.
  2. Zorg ervoor dat je alle benodigde opladers en adapters bij je hebt om je tablet op te laden en eventueel verbinding te maken met het internet.
  3. Maak gebruik van offline functies zoals het downloaden van films, boeken of muziek om te voorkomen dat je afhankelijk bent van een internetverbinding.
  4. Denk aan de veiligheid van je tablet en sla belangrijke documenten, wachtwoorden en persoonlijke gegevens op in een beveiligde map of app.
  5. Houd er rekening mee dat sommige landen beperkingen kunnen hebben op het gebruik van internet of specifieke websites. Informeer jezelf over de internet- en communicatiemogelijkheden op jouw vakantiebestemming om onaangename verrassingen te voorkomen.

Wat is refurbished?

Allereerst de vraag: ‘wat is refurbished?’. Nou, refurbished is dus het Engelse woord voor ‘gereviseerd’. Het betekent dat gebruikte toestellen een nieuw leven krijgen bij een nieuwe eigenaar. Dit houdt in dat deze gebruikte toestellen van A tot Z gecontroleerd worden op defecten en onderdelen worden vervangen indien nodig.

Eigenlijk zouden er meer letters in het alfabet moeten zitten want ze worden op maar liefst 50 punten gecontroleerd. Wanneer je een refurbished iPad aanschaft krijg je dus een iPad die technisch even goed als nieuw is.

Het verschil tussen refurbished en nieuw? De uiterlijke condities. Refurbished iPads worden vaak in meerdere uiterlijke condities aangeboden. Dit gaat van ‘zo goed als nieuw’ tot ‘licht gebruikt’.

Welke iPad moet ik dan kopen?

De keuze is reuze, zeggen ze wel eens. En dat is bij refurbished iPads ook zeker het geval. Je kunt in ieder geval op een paar punten letten. Zo moet je jezelf de vraag stellen: ‘hoelang wil ik dat de iPad blijft werken?’.

Een oudere refurbished iPad is voordeliger, maar gaat ook minder lang mee dan een jongere refurbished iPad. Daarnaast wil je misschien ook wel een goede camera en vind je snelheid belangrijk. Het kan allemaal.

Op dit moment kun je zeer voordelig de refurbished iPad 2018 kopen en de refurbished iPad 2019 kopen bij Forza. Dit zijn twee zeer interessante keuzes omdat ze een mooie prijskwaliteitverhouding hebben.

Let op het keurmerk

Een refurbished iPad is een mooi product. Helaas zijn er ook veel cowboys op de markt. Dit zijn partijen die beweren kwalitatief hoogstaande refurbished producten te verkopen, maar in de praktijk valt dit vervolgens zwaar tegen.

Het gevolg? Een teleurgestelde klant en nooit meer een refurbished aankoop. Koop daarom een refurbished iPad bij een partij die over het gedegen keurmerk Refurbished beschikt.

Een onafhankelijke partij heeft hierbij naar een aantal refurbished-aanbieders gekeken en geanalyseerd wat de kwaliteit van de producten is en hoe het refurbishment-proces verloopt. Partijen die aan de kwaliteitseisen voldoen krijgen dus een keurmerk.

Neem een kijkje in de winkel

Twijfel je nog een beetje omdat refurbished onbekend terrein voor je is? Dat is begrijpelijk, maar je kunt altijd een kijkje nemen in een fysieke winkel. Zo zijn er refurbished partijen die beschikken over een speciale ‘winkelpagina’ in hun webshop. Hier kun je kijken waar de dichtstbijzijnde fysieke winkel is die refurbished iPads verkoopt en vervolgens zelf de kwaliteit ervaren.

Redactie Reis-liefde
Laatste berichten van Redactie Reis-liefde (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.