Skip to Content

Karaokebar Nederland

Karaokebar Nederland

Zin in een gezellige avond met je vrienden of op zoek naar een leuke uitgaansmogelijkheid voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje? Een karaokebar is dan zeker een aanrader. Een leuke bar waar je mee kunt zingen met de muziek.

Hierbij staat de tekst dan op een beeldscherm en de enige die zingt zijn jullie, want de zang is van de ‘band’ gehaald. En dat meezingen? Dat doe je op een podium mét microfoon. Gezelligheid ten top, dus wie gaat er mee? Waar je dan heen kan? Lees maar snel verder!

Amsterdam 

In Amsterdam kun je vele kanten op als je wilt schitteren op het podium, zoals bij:

 • Karaokebar 24K vind je op de Halve Maansteeg 8bg, in de buurt van het Rembrandtplein. Meer dan 80.000 liedjes zijn er om uit te kunnen kiezen! Meer info vind je hier.
 • Duke of Tokyo vind je op de Reguliersdwarsstraat 37. Een karaoke- en cocktailbar die is geïnspireerd door de sfeer van Tokyo. Je kunt hier terecht voor privékaraokekamers. Deze kun je reserveren voor je eigen groepje vrienden en de bediening is gewoon ter plekke. Dus je hoeft de kamer er niet eens voor te verlaten! Meer info vind je hier.
 • The End Karaoke vind je op de Nieuwebrugsteeg 32. Je kunt hier stralen op een groot karaokepodium en je kunt classics zingen of ga je liever voor rock ’n roll of een zoetsappige meezinger? Voor elk wat wils! Je kunt ook een privékaraoke boeken voor een groep op verschillende manieren. Meer info vind je hier

Rotterdam

Ook in Rotterdam kun je de sterren van de hemel zingen, bijvoorbeeld bij:

 • Karaoke Bar Fame is gevestigd in het centrum van de stad, aan de Nieuwe Binnenweg. Je hoeft niet te kunnen zingen om te zingen, stelt hun website. Zingen, dansen en feesten kun je hier als de beste en met iedereen. Privémogelijkheden zijn er dan ook niet. Meer info vind je hier.
 • Salon Tropica is de karaokebar aan de Noordmolenstraat (84). Naast de reguliere openingstijden kun je voor groepen vanaf 25 personen eveneens boeken. Meer info vind je hier.
 • Dikke Mic Karaoke Club heeft een karaokepodium in de bar, maar ook 8 karaokeruimtes voor je eigen groep vrienden of familie. De bar serveert Asian Streetfood. Meer info vind je hier.

Utrecht

Liever op stap in Utrecht? Ook dat kan! Bijvoorbeeld naar:

 • Duke of Tokyo aan de Ganzenmarkt Tunnel. Je hebt de naam ook al bij Amsterdam voorbij zien komen. Dit is dan ook een tweede vestiging. Dus ook hier de sfeer van Tokyo en knallende karaokesongs. Boeken kun je hier.
 • Café Ome Willem, Willemstraat 12, biedt ruim 1600 karaokeliedjes. Je kunt thuis alvast kijken welke liedjes ze hebben en je dus goed voorbereiden… Bij grotere groepen wordt er gevraagd te reserveren omdat het hier om een klein café gaat en ze zo teleurstelling willen voorkomen. Meer info vind je hier.

Groningen

Zingen in Groningen? Natuurlijk kan dat. Wat dacht je van:

 • The End Karaoke Groningen vind je aan de Gelkingestraat (10). Naast Amsterdam en dus Groningen hebben ze ook nog een vestiging in Tilburg. Je kunt buiten openingstijden bij ze terecht als je met een groep komt. Je kunt natuurlijk ook op de gewone tijden reserveren als groep, ook voor in een privékamer. Vanaf vier personen kun je gewoon een tafel reserveren. Zo weet je zeker dat je een tafeltje hebt. Hierbij gaat het dus niet om een privéaangelegenheid. Meer info vind je hier.
 • Sing Along Karaokebar aan de Peperstraat 10 in Groningen is een sfeervolle bar waar iedereen welkom is. Ook als je niet zingen kan (of wilt…). Meer info vind je hier.

Maastricht en Venray

Op naar Limburg? Je kunt onder andere hier terecht:

 • Peter’s Irish Pub in het centrum van Maastricht, om precies te zijn op de Kleine Gracht 40-42. Elke vrijdag is er karaoke. Ook leuk: elke maandag houden ze hier een pubquiz. Meer info vind je hier.
 • In de KetelFabriek vind je de karaokebar van Venray. Sfeervol aangekleed en de muziek verzorg je zelf. Tenminste: de zang bij de muziek. Ga je serieus aan de slag met je artiestenbestaan of houd je het op een hilarische act tijdens je stapavondje? Bij de KetelFabriek is het in ieder geval gezellig. Kies je voor een drankarrangement? Dan kun je gewoon zelf je drankjes pakken. Meer info vind je hier.

Almere

Ook in Flevoland kun je zelf gaan zingen tijdens je stapavond.

 • Op de bodem van de Zuiderzee zingen we allemaal een liedje mee… De Leukste Quiz biedt leuke quiz. Dat is natuurlijk duidelijk. Maar ook karaoke kun je hier beleven. Dit is nieuw. Een gezellige middag of avond met jouw eigen groep. Het podium is dan ook gereserveerd voor jullie! De Leukste Quiz is gevestigd op de Markerkant 11 nr. 21 in Almere. Meer info vind je hier.

Noord-Brabant

In Noord-Brabant kun je Tilburg uitkiezen voor een karaoke-avondje. Of een andere stad…

 • Zoals gezegd is er ook een The End Karaokebar in Tilburg (Heuvel 34). Ook hier kun je terecht voor allerlei privé-mogelijkheden of zing je gewoon op het grote podium voor alles en iedereen? Meer info vind je hier.
 • Karaokebar Ameezing vind je in Breda en in Eindhoven. Je kiest een nummer uit de top 300 Nederlandstalig, uit de top 1000 van internationale hits of de top 50 van nu. Keuze genoeg dus. De lijst kun je bij de bar krijgen. En alsof dat nog niet genoeg is, ze hebben een database van 20.000 nummers die niet in het boekje staan. Keuzestress dus. Noteer op een kaartje wat je zingen wilt en wacht tot je aan de beurt bent! De bar in Eindhoven vind je op Stratumseind 62, meer info vind je hier
 • In Breda is er dus de andere vestiging van Karaokebar Ameezing. Met dezelfde werkwijze en database. Het adres is Visserstraat 9. Meer info vind je hier.
Wil Cats

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.