Skip to Content

Kerst & Wildfair op kasteel Doorwerth

Kerst & Wildfair op kasteel Doorwerth

De bezoekers van de Kerst & Wild Fair kunnen zich verheugen op een uitgelezen selectie exposanten op het gebied van lifestyle en culinaire hoogstandjes.

Deze exposanten zullen bezoekers inspireren en verwennen met een scala aan verleidelijke producten, waaronder heerlijke culinaire lekkernijen, voortreffelijke wijnen, modieuze kleding, prachtige sieraden, kunst, woonaccessoires en nog veel meer.

Bovendien kunnen jong en oud zich laten verrassen door bijzondere optredens, die plaatsvinden op de binnenplaats en een deel van het oude koetshuis.

Kasteel Doorwerth

Kerst & Wildfair op kasteel Doorwerth - Kerstliefde.nl

De fair vindt plaats op het sprookjesachtige middeleeuwse Kasteel Doorwerth. Dit kasteel is door de ANWB leden verkozen tot de top vijf van de mooiste kastelen in Nederland.

Dit jaar gaan alle opbrengsten van de Kerst & Wild Fair naar twee goede doelen: namelijk Stichting Help Afghanistan en de Plastic Soup Foundation.

Bezoekers aan de Kerst & Wild Fair genieten van hoogwaardige exposanten op het gebied van lifestyle en food, die hen zullen inspireren en verwennen met culinaire lekkernijen, wijnen, mode, sieraden, kunst, wonen en meer. Daarnaast worden jong en oud met bijzondere optredens verrast. Dat alles speelt zich af op de binnenplaats.

In het kasteel

Kerst & Wildfair op kasteel Doorwerth

Geniet ook in het warme kasteel van een beetje kerst en bezoek het kasteel deze dag tegen gereduceerd tarief. In verband met de te verwachten drukte adviseren we kasteeltickets online te bestellen.

Kasteel Doorwerth is één van de vijf allermooiste kastelen van Nederland. Dat bepaalden de 25.000 ANWB-leden die een stem uitbrachten op hun favoriete Nederlandse kasteel.

Kasteel Doorwerth mag gerust de leukste genoemd worden want het biedt zoveel meer naast een gewoon kasteelbezoek; speurtochten in en om het kasteel, verschillende tentoonstellingen en stijlkamers, een ommetje rond het kasteel met gids (ook voor mensen met rollator of in een rolstoel) dwalen en speuren tijdens een Escape route, vroegere bewoners tegen het lijf lopen, lekker drentelen door de moestuin en genieten van geuren en kleuren.

Je kan hier ook wandelen in de uiterwaarden, spelen in de torens bij de zandbak, schaapjes tellen in de boomgaard, genieten van een koffie of thee met iets lekkers, lunch of borrel bij kasteel café de Zalmen.

Mis het niet! Kom langs op zondag 10 december tussen 11:00 en 17:00 uur om te genieten van dit unieke evenement. De entreeprijzen in de voorverkoop bedragen €5,00 voor iedereen vanaf 12 jaar, terwijl kinderen tot 12 jaar gratis toegang krijgen. Aan de kassa is de entreeprijs ook €5,00 voor iedereen vanaf 12 jaar.

Alle prijzen en kaartverkoop vind je hier.

Fotocredits: Ellie Koenders voor GLK

Linda van Aken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.