Jamie Smit is de 9-jarige zoon van Desiree en doet zowel aan snowboarden en turnen. Hij is daarbij gekomen nadat hij 2 keer happykids te hebben gevolgd in De Uithof in de vakanties. Toen vond hij het snowboarden zo leuk dat hij graag op snowboarden wilde. Gelukkig hebben ze ook een snowclub dus nu gaat hij elke zaterdagochtend heerlijk 2 uur snowboarden in De Uithof.

Over de hobby

Jamie is begonnen op zijn 9e, maar al vanaf je 8e kan je hiermee beginnen. 1x per week trainen ze twee uur met een korte pauze en dat vindt hij heerlijk. Iedere week zijn er nieuwe technieken die ze oefenen. Naar mate ze ouder zijn, worden er steeds moeilijkere “truukjes en stunts” gedaan.

Financiële plaatje

We schaffen ieder jaar een jaarkaart aan, per jaar kost dat €385. Daarnaast heb je natuurlijk de kosten voor het materiaal. Je kan kiezen om dit te huren. Kosten van de huur van het materiaal is €80 of je kan het natuurlijk zelf aanschaffen. Daarnaast heb je een snowboardjas en -broek nodig. Aangezien je deze ook in de winter naast het snowboarden kan gebruiken kan je zelf beslissen of je die qua kosten mee zou willen rekenen.

Plus- & minpunten

Ondanks dat het een individuele sport is kan je wel samen met vriendjes genieten van de gave stunts die je hebt gedaan. En helpt iedereen elkaar met het in de lift komen of als iemand gevallen is met het opstaan. Nadelen zijn er nog niet gevonden. Behalve dan dat het in het weekend is. Echter als je op voetbal zit kost het je ook een hele zaterdag of zondag als er wedstrijden zijn. Dus dat zie ik niet echt als een nadeel. Zelf vind ik het heerlijk om mijn kindereren zo heerlijk bezig te zien. En samen lol te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.