Skip to Content

Winter klimmen bij klimbos Fun Forest Rotterdam

Fun Forest in Rotterdam blijft voor het eerst in 15 jaar in december en januari open. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om in de maanden december en januari in het weekend te komen klimmen bij Fun Forest in Rotterdam.

In het Kralingse Bos kun je in de kerstvakantie op woensdagen en vrijdagen door het bos klimmen en klauteren. Het klimbos is zelfs open tijdens Kerst en op oudjaarsdag. Een primeur aangezien Fun Forest voorgaande jaren helemaal was gesloten tijdens de winterperiode!

Winterklimmen

Obstakels overwinnen en via verschillende parcoursen van boom naar boom klimmen. Bij Fun Forest kan je tijdens de koude dagen dit jaar voor het eerst in de winter ook gezellig komen klimmen. Vier kerst dit jaar bijvoorbeeld eens tussen de bomen en klauter gezellig met de hele familie door het bos!

Winter klimmen bij klimbos Fun Forest Rotterdam - Kerstliefde.nl

Warme muts onder je helm, kop chocomel erbij om daarna met z’n allen aan te schuiven bij het kerstdiner thuis. Of neem je collega’s tijdens de nieuwjaarsborrel mee klimmen en blijf gezellig glühwein drinken na afloop. En stel je voor dat het sneeuwt en je tussen de witte toppen van de bomen door kan slingeren.

Kortom: een unieke ervaring die je niet mag missen!

Winter klimmen bij klimbos Fun Forest Rotterdam - Kerstliefde.nl

Kaartverkoop

Kaartjes koop je gemakkelijk via de website, je hebt geen speciaal kaartje nodig. Dit jaar is er zelfs een vroege vogelkorting voor de mensen die het liefste ’s ochtends starten. Omdat het s ’winters koud kan zijn in het klimbos, krijg je gratis een paar handschoenen cadeau.

Liever je eigen handschoenen aan? Neem die dan zeker mee! Voor kinderfeestjes en schoolreisjes is het helemaal pret, zij krijgen na afloop van hun avontuur een gratis kop warme Chocomel. Voor bedrijfsuitjes is er keuze uit chocomel en glühwein. Fijn om jezelf mee op te warmen na het klimmen!

Over Fun Forest

Even uit de drukte van de stad ontsnappen? Bij Fun Forest beleef je het ultieme avontuur in de natuur. Klimmen en klauteren over metershoge obstakels en vliegensvlug ziplinen tussen de bomen: Fun Forest haalt het kind in je naar boven.

De organisatie bestaat inmiddels 14 jaar en is de eerste en meest ervaren klimbosorganisatie van Nederland. Verscholen in de bossen van Rotterdam, Amsterdam, Almere en Venlo kunnen waaghalzen hun hart ophalen. In de klimbossen vind je verschillende uitdagende parcoursen voor jong en oud.

Meer informatie vind je hier.

Linda van Aken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.