Skip to Content

Knolpowerweekend Drouwenerzand

Knolpowerweekend Drouwenerzand

Nederlands bekendste YouTuber, Enzo Knol, komt naar Drouwenerzand Attractiepark in Drenthe tijdens het zogeheten ‘Knolpowerweekend’. Op 23 en 24 april komt Enzo naar Drouwenerzand Attractiepark voor een ‘Knolpowerweekend’. “Na bijna twee jaar corona kunnen we weer gewoon open, dat is reden voor een gaaf feest voor onze gasten”, zegt algemeen directeur Drouwenerzand Attractiepark, Bert van der Linde.

Knolpowerweekend

Knolpowerweekend Drouwenerzand

Beide dagen zal Enzo live op het podium aanwezig zijn en zullen er ‘vraag- en antwoordsessies’ gehouden worden en tevens maken kinderen, d.m.v. aankoop van een entreeticket, kans op een ‘meet & greet’ met Enzo.

Ook tijdens de ‘Knolpowerdagen’ hanteert Drouwenerzand Attractiepark hun welbekende all-in formule. Daarnaast staan er tijdens dit weekend foodtrucks waar gasten gratis food kunnen halen. Om kinderen een gave herinnering mee naar huis te geven staat er een ‘photobooth’ waar ze een foto in ‘Knolpowersfeer’ kunnen laten maken. Ook is er een merchandisekraam met Knolpower-artikelen.

Directeur van der Linde, zegt dat men dit ‘extraatje’ moet zien als waardering voor de jonge gasten die door het heersende virus een lange tijd weinig of niks konden beleven. Hij verwacht dat het gezellig feest wordt, ‘we worden en doen weer normaal’.

Knolpowertickets

Toegang voor het Knolpowerweekend is alleen mogelijk met online ‘Knolpowertickets’. Na aankoop van de ticket(s) kan men zich aanmelden voor een heuse ‘meet & greet’ met Enzo, hierna vindt er een loting plaats wie hiervoor in aanmerking komen.

In de omgeving

In de omgeving van Drouwenerzand in Drenthe vind je onder andere:

Meer informatie vind je hier.

Redactie Reis-liefde
Laatste berichten van Redactie Reis-liefde (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.