Skip to Content

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022

Als onderdeel van de meest ambitieuze transformatie en uitbreiding van het Walt Disney Studios Park sinds de opening van Disneyland Paris, wordt het allereerste Marvel themaland in Europa geopend. Marvel Avengers Campus biedt verrassende live-action stunts, heroïsche ontmoetingen met Marvel Superhelden, twee attracties boordevol actie en themarestaurants en boetieks. Marvel Avengers Campus opent in Disneyland Paris op 20 juli 2022.

Marvel Avengers Campus

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022 - Reis-liefde.nl

In dit nieuwe themaland kunnen gasten een actieve rol spelen naast de machtigste helden van de aarde en hun eigen heldhaftige verhaal beleven. Marvel Avengers Campus is een volledig nieuw ontworpen universum dat is gewijd aan het ontdekken, werven en trainen van de volgende generatie helden. Iedereen is uitgenodigd om een team te vormen met de Avengers en hun bondgenoten: van webben slingeren als Spider-Man en vliegen in de ruimte met Iron Man en Captain Marvel tot het bijtanken als een Superheld in exclusieve eetgelegenheden.

Marvel Avengers Campus opent als onderdeel van de viering van de 30e verjaardag van Disneyland Paris. Het is de volgende belangrijke mijlpaal in het meerjarige transformatieplan van het Walt Disney Studios Park en vertegenwoordigt het volgende niveau van uitzonderlijke gastervaringen van het resort. Met Marvel Avengers Campus en Disney Hotel New York – The Art of Marvel is Disneyland Paris de ultieme bestemming voor Marvel fans om een spectaculaire ervaring te beleven tussen hun favoriete Superhelden.

Stel je voor: je helpt Spider-Man tijdens een missie waarbij je webben uit je polsen kunt schieten, je redt het universum op hoge snelheid samen met Iron Man en Captain Marvel, je traint met Okoye en de Dora Milaje, je ziet hoe Black Widow de kwade krachten bestrijdt, je danst met de Guardians of the Galaxy… en zo veel meer.

Avengers Campus is door Tony Stark zelf opgericht om de volgende generatie Superhelden te ontdekken, te rekruteren en te trainen. Voor het eerst zijn rekruten in staat om een actieve rol te spelen naast de Avengers. Om deze belofte waar te maken, hebben de Walt Disney Imagineering teams in Parijs en over de hele wereld zij aan zij gewerkt met teams die de Avengersfilms, televisieseries en comics tot leven hebben gebracht.

Samen hebben ze een gloednieuwe plek in het Marvel multiversum ontworpen en gecreëerd, die de innerlijke Superheld verdedigt die in ieder van ons leeft. Of ze nu diepgewortelde Marvelfans zijn of nieuw zijn in de wereld van de Superhelden, zodra gasten Avengers Campus betreden, worden ze allemaal rekruten, klaar om de volgende stap te zetten in hun heldenreis.

Live-action & heldhaftige ontmoetingen

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022 - Reis-liefde.nl

Gasten krijgen de kans om Spider-Man, Iron Man of Captain Marvel te ontmoeten in een nieuw speciaal gebouw dat uniek is voor Avengers Campus in Disneyland Paris: het Training Center. Voor de eerste keer in een Disney Park, kan een dynamische ‘freeze frame’ videosequentie, gemaakt door Disney PhotoPass™ met 27 camera’s rondom de actie, deze ontmoetingen met Captain Marvel of Iron Man vastleggen en er onvergetelijke momenten van maken.

Tip: Deze speciale ontmoetingen kunnen worden geboekt via de Disneyland Paris mobiele app.

Welkom in Avengers Campus

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022 - Reis-liefde.nl

Tijdens hun ‘Groots Avontuur’ kunnen rekruten zich in de boetieks omkleden als een van hun favoriete Superhelden en bijtanken zoals de Avengers dat zouden doen met verschillende heerlijke hapjes en traktaties in restaurants PYM Kitchen, Stark Factory en nog veel meer.

Nieuwe rekruten van alle leeftijden kunnen buiten helden ontmoeten op meer interactieve en spannende manieren dan ooit tevoren. Ze krijgen de kans om te trainen met de trouwe beschermers van Black Panther, de Dora Milaje en leren van de krijgers van Wakanda hoe het is om lid te zijn van deze elite koninklijke garde.

Daarnaast krijgen rekruten de kans om hun beste danspasjes te tonen tijdens een interactieve dancebattle met Star Lord en Gamora uit Guardians of the Galaxy. De Gateway Portal geeft rekruten ook de kans om het moment vast te leggen waarop ze een van de vele Superhelden van Avengers Campus ontmoeten.

‘F.R.I.D.A.Y.’ de beroemde Kunstmatige Intelligentie, ontworpen door Tony Stark zelf, staat op de uitkijk en werkt samen met de machtigste Superhelden van de aarde. Ze is ‘geüpload’ naar de gevel van het AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE gebouw – het Avengers Hoofdkwartier – en zal ook rekruten verwelkomen op de Campus, deze controleren op bedreigingen en de aankomst en het vertrek van Avengers signaleren. F.R.I.D.A.Y.’s aanwezigheid is exclusief voor Disneyland Paris.

Avonturen boordevol actie met Iron Man, Captain Marvel en Spider-Man

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022 - Reis-liefde.nl

AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE is de droom van elke Superheldenfan en sensatiezoeker. In deze razendsnelle achtbaan, exclusief in Disneyland Paris, vormen rekruten een team met Captain Marvel en Iron Man.

De rekruten krijgen een briefing van Iron Man zelf, uitgerust met een gloednieuw Mark 80 harnas dat exclusief ontworpen is voor zijn missies in Avengers Campus. Ze hebben geen tijd te verliezen en krijgen de kans om samen te werken met de twee Avengers op een supersnelle missie. Ze gaan aan boord en vliegen door de ruimte in een voertuig dat Stark heeft uitgerust met een doelzoeker, om de dreiging weg te lokken van de planeet Aarde.

Minimale lengte voor AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE is 120 cm.

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022 - Reis-liefde.nl

SPIDER-MAN W.E.B. ADVENTURE is een nieuwe attractie waar rekruten van alle leeftijden webslingerende superkrachten krijgen. Een prestatie met innovatieve technologie speciaal gemaakt voor deze attractie. De missie: werk samen met Spider-Man en help de uit de hand gelopen Spider-Bots – Peter Parker’s robot sidekicks – te vangen voordat ze een ravage aanrichten op de Campus.

Door middel van speciaal ontworpen, innovatieve technologie die lichaamsbewegingen en gebaren herkent, kunnen rekruten hun handen uitstrekken en webben uit hun polsen slingeren, net als Spider-Man. Naarmate de WEB Slinger-voertuigen vooruitgaan en de missie vordert, worden de Spider-Bots steeds moeilijker te verslaan omdat ze zich blijven vermenigvuldigen. Nadat ze Spider-Man hebben geholpen de losgeslagen Spider-Bots te vangen, kunnen de rekruten in hun voertuigen zien hoeveel Spider-Bots ze als team hebben gevangen.

Er is geen lengtevereiste voor deze attractie, zodat jonge helden kunnen deelnemen aan de actie.

Bijtanken als een superheld met exclusieve eetgelegenheden

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022 - Reis-liefde.nl

PYM Kitchen is een innovatief wetenschapslab waar het eten en drinken een verhaal vertellen. Net zoals Ant-Man en The Wasp ‘Pym Particles’ gebruiken om zowat alles te laten groeien en krimpen, past Pym Technologies deze wetenschap toe op de creatie van hapjes, inventieve voorgerechten en zoete lekkernijen als buffet. Rekruten kunnen genieten van items op ongebruikelijke schaal, waaronder gigantische pretzel sandwiches, hotdogs, hamburgers, groenten, taarten en hun kleinste, schattigste versies voor degenen die alles willen proberen.

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022 - Reis-liefde.nl

Stark Factory is een counterservicerestaurant waar rekruten kunnen bijtanken en kunnen genieten van een kookshow met zelfgemaakte pizza’s vers uit de oven van de pizzaiolo’s, inclusief vegetarische optie, salades en een keuze uit verse pasta. Het dessert is een eerbetoon aan Thor, geïnspireerd op de favoriete lekkernijen van de God van de Donder, zoals te zien in Marvel Comics.

Stark Factory was vroeger een assemblagelijn voor Howard Stark en bevat overblijfselen van eerdere activiteiten van S.H.I.E.L.D. en vele verborgen ‘Easter Eggs’ als eerbetoon aan de fans, waaronder artefacten gebouwd door Tony Stark en de indrukwekkende HulkBuster – het harnas dat hij maakte met de hulp van Bruce Banner voor de Hulk, die exclusief is voor Disneyland Paris.

De WEB (Worldwide Eating Brigade) food truck wordt gerund door de uitvinders van de WEB workshop en serveert een verscheidenheid aan Aziatische noedels en kokosballen. De FAN-tastische Food Truck, de favoriet van Tony Stark, serveert hotdogs in New Yorkstijl, inclusief veganistische worstjes, verschillende soorten sauzen en toppings en een cheesecake op een stokje als dessert. Avengers Campus is ook de thuisbasis van de Super Diner, een klein traditioneel Amerikaans restaurant dat Reuben sandwiches serveert, een typisch Noord-Amerikaans recept gemaakt met corned beef, kaas, zuurkool, en een hartige dressing, gegrild tussen sneetjes roggebrood.

Een uitrusting met heldhaftige merchandise

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022 - Reis-liefde.nl

Mission Equipment boetiek is de plek waar je een groot aantal Campus uitrustingen kunt kopen, waaronder de officiële Avengers Campus en WEB – Worldwide Engineering Brigade – artikelen. WEB Tech accessoires maken de ervaring van de rekruten nog specialer. SPIDER-MAN W.E.B. ADVENTURE is de eerste attractie in Disneyland Paris waar rekruten WEB Tech-accessoires kunnen inzetten.

Voor extra krachten en ervaring op maat, zijn WEB Tech-accessoires verkrijgbaar in de Mission Equipment boetiek, die zich in het gebouw van de attractie bevindt. Met de aankoop van WEB Power Band krijgen rekruten toegang tot geavanceerde functies zoals een multivurende weboptie, terwijl ze de strijd aangaan met die Spider-Bots die los rondlopen in SPIDER-MAN W.E.B. ADVENTURE.

WEB Tech kan de krachten van de rekruten in de attractie veranderen, geïnspireerd door fan-favoriete Superhelden, zoals Spider-Man met electrodynamische webben, Iron Man met repulsor blasts en Doctor Strange met mystieke versterker.

De ultieme Marvel ervaring

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022 - Reis-liefde.nl

Disneyland Paris biedt de ultieme Marvel-ervaring van zonsopgang tot zonsondergang voor gasten die verblijven in Disney Hotel New York – The Art of Marvel. In dit hotel, geopend in juni 2021, wordt de gastervaring naar een hoger niveau getild met een holistische, 360-graden benadering van verhalen vertellen, waaronder het Super Hero Station, dat ontmoetingen met Helden als Captain America en Black Widow aanbiedt vanaf de opening van Marvel Avengers Campus.

En de Hero Training Zone, een buitenveld met speciale terreinen voor een verscheidenheid aan sportactiviteiten waar gasten van alle leeftijden van kunnen genieten. Met 350 kunstwerken gemaakt door meer dan 110 kunstenaars uit Europa en daarbuiten – waaronder 50 exclusieve stukken – is het een van de grootste publiekelijk te bezichtigen collecties Marvelkunst ter wereld.

Elke Superheld heeft een vriendelijke sidekick nodig om zijn omgeving te helpen beschermen. Spider-Bots plaatsen gasten in de bestuurdersstoel, zodat zij hun eigen Spider-Bot kunnen besturen en het kunnen opnemen tegen tegenstanders, met geprogrammeerde gevechts- en verdedigingscapaciteiten.

Wil je je eigen Spider-Bot naar een hoger niveau tillen? Tactische upgrades, geïnspireerd door enkele favoriete Superhelden, veranderen het algemene uiterlijk van een Spider-Bot en verbeteren de gevechtscapaciteiten. Deze tactische upgrades zijn geïnspireerd door Iron Man, Black Widow, Black Panther. Wie zijn WEB-trots wil laten zien, kan zijn innerlijke wetenschapper naar boven halen met een verscheidenheid aan kleding en andere speciale producten die exclusief verkrijgbaar zijn in Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.

De echte helden achter de schermen

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022 - Reis-liefde.nl

Meer dan 450 Cast Members, bekend als Campuspersoneel, worden gerekruteerd en getraind voor Marvel Avengers Campus. Zij spelen een sleutelrol in het hart van de ervaring van de rekruten om deze parallelle dimensie van het Marvel multiversum tot leven te brengen als nooit tevoren. Gasten of ‘rekruten’ kunnen genieten van echt interactieve next-level storytelling, terwijl het Campuspersoneel hen kennis laat maken met nieuwe verhalen en ze traint voor missies die plaatsvinden op de campus.

Met meer dan 450 vacatures, waarvan tweederde voor de lange termijn, is het de doelstelling dat ongeveer 70% van het Campuspersoneel in dienst treedt vanuit verschillende functies in het resort. Alle Cast Members worden ook uitgenodigd om de campus virtueel in 3D te bezoeken, zodat ze het enthousiasme en het avontuur dat komt, kunnen ervaren.

Walt Disney Imagineering Paris en Disneyland Paris Entertainment teams brengen opnieuw de originele verhalen tot leven in samenwerking met de uitmuntendheid en technische expertise van meer dan 100 vertrouwde Franse en Europese leveranciers die hun savoir-faire hebben bijgedragen om de gastervaring nog verder te brengen voor een avontuur boordevol actie.

Disneyland Paris blijft samenwerken met leveranciers in een breed scala van industrieën voor een zinvolle bijdrage aan het lokale grondgebied en rond veel van de Europese markten van waaruit de gasten het resort bezoeken.

De teams van Walt Disney Imagineering hebben hand in hand samengewerkt met visuele ontwikkelingskunstenaars van Marvel Studios om een verhaal te creëren dat origineel is voor Marvel Avengers Campus in Parijs. De samenwerking, die ook centraal stond bij de creatie van Disney Hotel New York – The Art of Marvel in Disneyland Paris, werd naar een geheel nieuw niveau getild. Met meer dan 350 stukken Marvel-kunstwerk tentoongesteld, is het hotel een unieke manier voor gasten van Disneyland Paris om het Marvel Universum te vieren.

Met de opening van Marvel Avengers Campus deze zomer, worden gasten uitgenodigd om een stap verder in actie te komen en de Held van hun eigen verhaal te worden – waarvoor een naadloze samenwerking tussen Walt Disney Imagineering en Marvel nodig was, vanaf de conceptuele stadia tot en met het creatieve, ontwerp- en productieproces.

De opening van Marvel Avengers Campus is een gelegenheid om een speciale opleiding te lanceren voor Cast Members die in het gebied actief zijn, maar ook een kans om alle 16.000 Cast Members in Disneyland Paris te inspireren en op te leiden rond het Marvel Universum.

De reis begint voor iedereen met een blik op 80 jaar Marvel storytelling om begrip en waardering van het merk en de personages te krijgen. Dit wordt gevolgd door interactieve en speelse trainingsoefeningen die het Campuspersoneel leren over de missies en verhalen die ze binnenkort delen als ze de volgende generatie Superhelden rekruteren in Marvel Avengers Campus. Die unieke rollen spelen een grote rol in het hart van de gastervaring, of ze nu actief zijn in attracties, entertainment, boetieks of restaurants. Cast Members in gespecialiseerde rollen genieten van speciale training om hun vaardigheden nog verder aan te scherpen.

Disneyland Paris blijft transformeren en innoveren, van de themaparken tot de hotels, winkelen, dineren en nog veel meer. Terwijl het haar 30e verjaardag viert, luidt Disneyland Paris een nieuw tijdperk in met de opening van Marvel Avengers Campus op 20 juli 2022. Dit spectaculaire themaland is de volgende grote mijlpaal van het resort als onderdeel van de meerjarige transformatie van twee miljard euro van het Walt Disney Studios Park.

Marvel Avengers Campus is een kans om deel uit te maken van interactieve Marvel-ervaringen en getuige te zijn van het volgende niveau van een uitzonderlijke gastervaring die Disneyland Paris wilt aanbieden.

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022 - Reis-liefde.nl

Meer informatie vind je hier.

Redactie Reis-liefde

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.