Skip to Content

Masha en de Beer 2 film recensie

Masha en de Beer 2 film recensie

Vue Cinemas organiseert met regelmaat Mini Mornings op de zondagochtend. Tijdens de Mini Mornings kunnen kinderen vanaf 3 jaar kennis maken met de bioscoop. Afgelopen zondag, 31 maart mochten wij namens Mamaliefde een mini mornings ervaren. Onze dochter Shaya keek er al een paar dagen naar uit, helaas voelde ze zich zondagochtend niet helemaal lekker, maar dat weerhield haar niet om naar de bioscoop te gaan. Masha en de Beer staat regelmatig bij ons op de tv aan en de film wilde ze uiteraard ook niet missen. Na het ontbijt was het tijd om te vertrekken!

Vue Hoogezand

Masha en de Beer 2 film recensie - Reisliefde

Nadat we vriendelijk in Vue Hoogezand waren ontvangen was het tijd om wat lekkers uit te zoeken. Zoveel keuze… dat vergt voor een kleuter wat tijd en de nodige twijfels. Uiteindelijk koos ze voor een kinderbox met drinken, popcorn en wat snoepjes. We mochten helemaal achterin de zaal zitten, dat vonden we uiteraard niet erg. We zaten namelijk precies in het midden van het scherm.

Masha en de Beer 2

De film Masha en de Beer 2 bestaat uit korte verhaaltjes, erg fijn zo kunnen ook de allerkleinsten hun aandacht erbij houden en is het ook niet erg als je tussendoor even weg moet om te plassen. De grappige en vermakelijke avonturen van Masha en de Beer zorgden voor veel gelach in de zaal. Van logeerpartijtjes tot apenstreken en van een potje ijshockey tot het ontmoeten van zeemeerminnen.

Mini Mornings

Masha en de Beer 2 film recensie - Reisliefde

Vue organiseert regelmatig Mini Mornings op zondagochtend. Tijdens de speciale Mini Mornings voorstellingen die worden georganiseerd door het hele land, kunnen de allerkleinsten (vanaf 4 jaar) kennismaken met de bioscoop. Tijdens de film bleven de lampen gedimd zodat jij en je kind elkaar kunnen zien en het niet in paniek raakt. En stond het geluid zachter dan je normaal van een bioscoop gewend bent om het gehoor van de kinderen te beschermen.

Na afloop van de film stond er een medewerker van Vue klaar om de diploma’s uit te delen. Hoewel we vaker met haar naar de bioscoop gaan en dit niet haar eerste ervaring was, vond ze het superleuk! En het diploma? Daar is ze supertrots op!

Meer informatie  vind je hier.

Redactie Reis-liefde

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.