Skip to Content

Meiden uitjes voor vriendinnen

Meiden uitjes voor vriendinnen

Er zijn honderden leuke meiden uitjes die je dochter en haar vriendinnen kunnen ondernemen. Het enige wat je hoeft te doen is wat creativiteit aan de dag te leggen. Wij hebben een aantal leuke uitjes voor je dochter en haar vriendinnen op een rijtje gezet, zodat ze een geweldige tijd kunnen hebben.

Creatief feestje

Grote kans dat ook jouw dochter het heerlijk vindt om met haar vriendinnen creatief bezig te zijn. Een leuke kinderworkshop is zo geboekt. En doe je het op locatie, dan is het nog eens extra spannend!

Feest op het toneel

Er zijn aanbieders of podia die kinderfeestjes aanbieden in theaters of op andere tonelen. Wat er dan precies aangeboden wordt is verschillend. Het kan zo zijn dat de aanbieder zelf een voorstelling doet.

Maar veel leuker is het toch om zelf bezig te zijn?! Samen een theaterstuk schrijven én opvoeren, bijvoorbeeld!

Opmaken maar

Een echte meid zal smullen van een make-upfeestje. Dit kan je zelf (met je eigen vriendinnen als hulp) thuis voor elkaar krijgen. Maar ook hierin zijn leuke feestjes te boeken.

Kookfestijn

Leren koken of gewoon wat lekkers bakken en dan het liefst in een echt professionele keuken! Laat die keukenprinsesjes zich maar uitleven!

Slaapfeestje

Misschien flauw, maar laten we even eerlijk blijven: een slaapfeestje mag hier niet ontbreken. Misschien niet echt een uitje, want je blijft immers thuis, maar wel een echt meidending. Uren kletsen op bed en een beetje tutten met elkaar (en de make-up van moeders…).

Zingen en dansen

Heerlijk zingen en dansen. En daarbij natuurlijk ook wel echt in de spotlights staan! Het kan op een mini discofeestje, maar ook echt in een studio! Wordt het dan ook nog eens echt opgenomen, dan kan de dag van die meiden echt niet meer stuk! Of wat dacht je van een karaoke night?

Knuffelen met dieren

Meiden en dieren passen natuurlijk perfect samen. Afhankelijk van de leeftijd kan een trip naar de kinderboerderij of een dierentuin helemaal het einde zijn. Picknickspullen mee om ergens lekker in het gras te kunnen bijkletsen en de dag is compleet.

Lees ook: Overnachten tussen de dieren

Zwemmen

Met alle meiden op naar het zwembad. Voor discozwemmen bijvoorbeeld. Ook zijn er steeds meer zwembaden waar je een zeemeerminles kan volgen waarbij je leert zwemmen met een monovin. Maar gewoon vrij zwemmen is ook heel leuk!

Lees ook: Subtropisch zwembad Nederland

Sportief

Natuurlijk zijn er heel veel meiden die lekker sporten geweldig vinden. Vraag de vriendinnen wat ze leuk vinden en boek hierin iets leuks. Er zijn sporthallen die gewoon de zaal voor feestjes verhuren en dan mag je alle materialen gewoon gebruiken. Dan kun je ook meerdere sporten doen! Maar je kunt ook buiten een leuk sportief evenement neerzetten.

Lees ook: Sportieve en actieve uitjes

High tea voor jonge vriendinnen

Ja, ook jouw meisje wordt blij van een high tea. Want kinderen en lekkers: dat zit meestal wel goed (vaak té goed…). Tussendoor lekker kunnen bewegen, leuke muziek erbij en alle kans om heerlijk te giebelen en te kletsen. Wie wil dat nou niet? En anders kun je altijd nog uitwijken voor een high limonade. 😉

Meer inspiratie vind je hier.

Linda van Aken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.