Skip to Content

Muziek in de Mix: in Beeld & Geluid voor een gezellige familiemiddag in de kerstvakantie

In de kerstvakantie organiseert Beeld & Geluid in Den Haag een familiemiddag waar van alles te leren valt over samples en covers: “Muziek in de Mix”. Deze muziekmiddag heeft een bomvol programma met verschillende soorten activiteiten. Op woensdagmiddag 28 december of 4 januari zijn kinderen vanaf 8 jaar welkom met hun (groot)ouders of begeleiders.

Bomvol programma

Kinderen kunnen hun eigen samples maken, leren hoe je een songtekst schrijft, dansen in een workshop op de TikTok nummers van vroeger en nu, doen mee aan de Familie Popquiz of gaan aan de slag met een eigen albumcover. Daarnaast is er De Grote Muziek Ruilmarkt waar lp’s of cd’s kunnen worden geruild. Kortom: één groot muzikaal feest voor jong en oud!

Op 28 december is er een workshop van Max Bolhuis (DJ bij SLAM!) en op 4 januari van Roël Calister (Drumdrumdrum). Op de website van Beeld & Geluid in Den Haag staat het volledige programma.

Een kaartje voor Muziek in de Mix op woensdagmiddag 28 december of 4 januari kost €7,50 voor kinderen en volwassenen. Met een kortingskaart zoals CJP-pas, Museumkaart of Ooievaarspas kosten tickets €5,-. Kaarten zijn te koop via deze link.

Agenda-informatie

  • Kerstvakantie 2022 | Muziek in de Mix
  • Beeld & Geluid in Den Haag
  • Zeestraat 82, Den Haag
  • Woensdagmiddag 28 december of 4 januari (vanaf 12:00 uur)
  • Prijs: Regulier €7,50. Kortingskaart €5,-

Meer informatie vind je hier.

Over Beeld & Geluid in Den Haag

Beeld & Geluid in Den Haag is het museum voor nieuws en journalistiek. Bezoekers ontdekken alles over het nieuws; hoe wordt het gemaakt en verspreid en wie bepaalt wie wat te zien krijgt? Het museum laat zien hoe nieuws de blik op de wereld vormt en welke impact het heeft als verhalen gedeeld worden.

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.