Skip to Content

Overzicht leukste beurzen

Overzicht leukste beurzen

Gezellig naar een beurs met je partner of vriend(in)? Dat is niet alleen leuk, maar kan je ook veel nieuwe ideeën opleveren of mooie, unieke aankopen. Uiteraard afhankelijk van het soort beurs waar je heen gaat. Welke beurzen zou jij wel zien zitten?

Lego World

LEGO World; Jaarbeurs Utrecht met kinderen het leukste dagje uit in de herfstvakantie! - Reis-liefde.nl

In de Jaarbeurs in Utrecht wordt in de herfstvakantie een week lang een Lego World beurs gehouden. Ieder jaar is de opzet anders, maar je kunt er bouwwerken vinden van LEGO en genieten van speciale gasten. Maar naast kijken kunnen kinderen ook meebouwen en zelfs meedoen aan bouwwedstrijden.

Lees ook: Lego World ervaringen

Meer info vind je hier.

Vakantiebeurzen

Inspiratie opdoen voor je volgende vakantie of gewoon even weg zwijmelen voor de lol bij al die heerlijke vakantielanden: je doet het op de Vakantiebeurs. Volop kennismaken met prachtige landen en de mogelijkheden van een vakantie in dat land. In januari worden deze beurzen gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Meer info vind je hier.

Lees ook: Vakantiebeurs 2023 Jaarbeurs Utrecht ervaringen
Lees ook: Ontdek de wereld op het Verre Reizen & Cruise Event

Libelle Zomerweek

Een bezoek aan de Libelle Zomerweek - Reis-liefde.nl

Eind mei kun je terecht bij de Libelle Zomerweek. Een beurs die bol staat van activiteiten, mode, creativiteit, optredens en nog veel meer. Normaal gesproken bij het strand van Almere, waardoor het al meteen iets van vakantie weghad.

In 2022 werd het voor het eerst gehouden worden in Expo Haarlemmermeer. Deze beurzen zijn vooral gericht op vrouwen, van alle leeftijden. Maar natuurlijk zijn mannen net zo goed welkom!

Lees ook: Libelle Zomerweek ervaringen

Meer info vind je hier.

Margriet Winter Fair

Ook Margriet heeft zijn eigen Fair. Qua opzet gelijk aan de Libellebeurs, alleen wordt deze Fair eind november gehouden en heeft dan ook een duidelijk Kerstkarakter in tegenstelling tot andere beurzen. Heerlijk alvast in decemberstemming komen en de mooiste geschenken of feestkleding kopen.

Natuurlijk kun je ondertussen ook hier meedoen aan workshops, luisteren naar artiesten of sprekers en genieten van een heerlijke lunch of appeltaart…

Meer info vind je hier.

Vrouw!

In Leeuwarden vind je de beurs van Vrouw! Ook hier is het een heerlijke dag uit voor met je zussen of vriendinnen. Mode, workshops, optredens, lifestyle of gewoon winkelen tot je erbij neer valt. De beurs van Vrouw is in juni.

Meer info vind je hier.

Kreadoe

Kreadoe in Jaarbeurs Utrecht: Ook leuk voor kinderen! - Reis-liefde.nl

Houd je van creatief bezig zijn en wil je graag de nieuwste trends weten? Heb je materialen nodig voor je hobby of heb je gewoon zin in een gezellige dag uit? Allemaal redenen om je te verplaatsen naar de Kreadoe. Een van de grootste DIY-beurzen van de Benelux. Niet alleen maar kijken en kopen, maar je kunt ook aanschuiven om dingen uit te proberen of een workshop te volgen. De Kreadoe is er ieder jaar in oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees ook: Kreadoe ervaringen

Meer info vind je hier.

Flavourites Live

Flavourites beurs Amsterdam; shoppen bij leukste offline webshops - Reis-liefde.nl

Flavourites is een online verzameling van de leukste webshops. Eén keer per jaar wordt dit online een live beurs. Een beurs in Amsterdam waar webshops bij elkaar komen en waar je inspiratie kunt opdoen. Ook hier kunnen workshops gevolgd worden en kun je foto’s maken. Leuke gadgets vinden of nieuwe woonideeën opdoen. Het kan allemaal bij Flavourites Live.

Lees ook: Flavourites Live

Meer info vind je hier

Spellenspektakel

Spellenspektakel bezoeken met kinderen - Reis-liefde.nl

De grootste spellenbeurs van Nederland is het Spellenspektakel. De spellenbeurs is niet alleen een plek voor kinderen. Sterker nog: het is een plek waar jong en oud zich kan vermaken. Voor de kinderen is er een kinderplein, maar misschien zijn de meeste bezoekers zelfs wel gewoon volwassen. Want spellen zijn immers leuk voor alle leeftijden.

Er worden diverse toernooien gehouden, je oude spellen kun je er verkopen (en natuurlijk nieuwe ervoor terugkopen…) en ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten. Sinds 2019 is de beurs niet meer in Eindhoven, maar in de Jaarbeurs in Utrecht. Houd de site in de gaten voor de juiste data van de komende beurs.

Lees ook: Spellenspektakel

Meer info vind je hier.

Huishoudbeurs

Huishoudbeurs; wat is het, wat is er te doen en tips met kind - Reis-liefde.nl

Misschien wel de bekendste beurs van Nederland: de Huishoudbeurs. In februari kun je struinen door meerdere beurshallen en je vergapen aan mooie producten, leuke activiteiten meemaken, natuurlijk inkopen doen en lekker tussendoor eten. De beurs is er ieder jaar in de RAI van Amsterdam. Het aanbod is heel divers en loopt van eten tot vakantie, en van planten tot modetrends en meer…

Lees ook: Huishoudbeurs ervaringen

Meer info vind je hier.

Negenmaandenbeurs

9 maandenbeurs ; gratis korting kaartjes negenmaandenbeurs, Nijntje shopper en gratis producten Kruidvat - Reis-liefde.nl

De Negenmaandenbeurs in februari is in de RAI en biedt alles op het gebied van zwanger zijn en baby’s. Als zwangere of jonge moeder mag je dit eigenlijk niet missen… De Negenmaandenbeurs is in 2022 niet meer gelijktijdig te bezoeken met de Huishoudbeurs. De evenementen zijn nu van elkaar losgekoppeld en vinden op verschillende data plaats.

Lees ook: Negenmaandenbeurs

Meer info vind je hier.

Moen festival

Een festival waar alles in het teken staat van bewust en duurzaam leven. Duurzame producten voor jezelf of je gezin, voor in huis en de tuin, maar ook lezingen, workshops en natuurlijk is er muziek en theater. Anders zou het geen festival zijn! Aan de kinderen wordt ook gedacht. Het Moenfestival wordt gehouden in Doorwerth in juni en november.

Lees ook: Moen Festival

Meer info vind je hier.

Amsterdamse Winterparadijs (RAI)

In de RAI in Amsterdam is er het Amsterdams Winterparadijs. Met duizenden lichtjes, sneeuw en vele meters ijs kun je de winter volop beleven in de kerstvakantie. Je kunt er zelfs schaatsen en langlaufen. Naast de sneeuw- en ijspret zijn er kraampjes, is er een reuzenrad en nog meer entertainment. Ook artiesten dragen hun steentje bij.

Meer info vind je hier.

Lees ook: Amsterdams Winterparadijs

Blow Up Extreme

Opblaasbare attracties om obstacle runs te houden, lekker te springen, basejumps te maken of gewoon lekker te spelen. Bij Blow Up Extreme kun je je lol op. Meer dan 50 verschillende opblaasbare attracties staan er op je te wachten om ‘bedwongen’ te worden. Dit event wordt gehouden in de RAI.

Meer info vind je hier.

Comic Con

Comic con Amsterdam met kinderen bezoeken - Reis-liefde.nl

In de jaarbeurs van Utrecht vind je in november de grootste Comic Con van Nederland. Alles staat hierbij in het teken van films, series, comics, games, cosplay en entertainment. Ontmoet je favoriete acteur, ga zelf aan de slag op canvas, doe mee aan workshops of wat dacht je van speeddaten?

Lees ook: Comic Con festival

Meer info vind je hier.

MOTORbeurs

Voor de motorliefhebber is er dé beurs in Utrecht in februari. De MOTORbeurs biedt een mix aan van de nieuwste motoren maar ook occasions, alles op het gebied van motorkleding en dergelijke, maar ook motorverenigingen laten zich zien. Verder kun je genieten van shows of zelf op een motor stappen.

Meer info vind je hier.

Wil Cats

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.