Skip to Content

Paasbrunch restaurant; Uitbreid ontbijt en uit eten met Pasen

Paasbrunch restaurant; Uitbreid ontbijt en uit eten met Pasen

Het is weer voorjaar en Pasen is een vrolijke periode, die je samen met je kinderen zo gezellig mogelijk wilt doorbrengen. Wat is er nu leuker om te gaan genieten van een uitgebreide paasbrunch bij jou in de buurt? Hieronder een beschrijving van de mogelijkheden op het gebied van Paasbrunch op Eerste of Tweede Paasdag. Gezellig met het gezin of wellicht met de hele familie in een restaurant of op een heel unieke locatie zoals een fort of kinderboerderij? Weer eens wat anders dan thuis een eitje koken en na afloop geen gedoe of afwas. Daarnaast worden er op de meeste locaties ook extra activiteiten georganiseerd voor de kinderen!

Tip; wees er snel bij want een aantal van de paasbrunch zijn al uitverkocht!

Paasbrunch Gelderland

Klein Zwitserland – Ede

Je kan hier genieten van een uitgebreide brunch met diverse warme en koude gerechten, speciaal voor de kinderen zullen er ook kindvriendelijke hapjes zijn. De paashaas zal ook aanwezig zijn om samen met de kinderen verstopte eieren te gaan zoeken, eieren te schilderen en tenslotte samen met de kinderen op de foto gaan en cadeaus uit te delen. Ter afsluiting is er een gevarieerd dessertbuffet.

Meer informatie vind je hier.

Restaurant Gusto -Rotterdam

Op Eerste Paasdag organiseert Gusto een echte Italiaanse Paasbrunch. Gezellig met familie en vrienden aan een lange tafel genieten van een uitgebreid buffet gevuld met typische Italiaanse paasgerechten. Aanvang van de brunch is om 11.30 uur.

Meer informatie vind je hier.

Geofort – Herwijnen

Dit interactieve forteiland biedt kinderen alles wat met de aarde te maken heeft. Spannend en fascinerend tegelijk. De Shared familiebrunch, biedt de mogelijkheid om te genieten van de diverse lekkernijen die worden geserveerd op een houten plank. Seizoensalade, Linge- en maïsbrood, zoet beleg, kazen en vleeswaren.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Geofort Herwijnen

Slot Loevestein – Poederoijen

Met een stevige struintocht, die 2e Paasdag plaatsvindt op Slot Loevestein, en een overheerlijke Paasbrunch kan je dag niet meer stuk. Geschiedenis beleven op dit ruim 650 jaar oude kasteel. Kom je met meer dan 8 personen, neem dan even contact op.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Slot Loevestein

Paasbrunch Noord-Brabant

Rondvaart Wiljo – Heusden

Uitgebreid brunchen aan boord van een schip. Wie wil dat nu niet. Rondvaart Wiljo te Heusden Noord-Brabant, organiseert 2 uur durende tochten, waar tegelijkertijd gebruncht kan worden. Ook tijdens de Paasdagen is er de mogelijkheid om samen met kinderen te varen en te eten. Kijk voor meer informatie op de website en laat je inspireren.

Meer informatie vind je hier.

Paasbrunch Noord-Holland

Forteiland Pampus – IJmuiden

Forteiland Pampus is méér dan een eiland. Het is een eiland van ontdekken. Ontdek 21 april de nieuwste attractie “Het wapen van Amsterdam. Uitgebreid Paasbrunchen, eieren zoeken en vliegen in een luchtballon. De gehele dag kinderactiviteiten.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Forteiland Pampus bezoeken

Zomerbloemenpluktuin – Nes aan de Amstel

De Zomerbloemenpluktuin in Nes a/d Amstel organiseert met Pasen de eerste bloemenpluk. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een heerlijke Paasbrunch van 11.00 uur tot 13.00 uur. Kinderactiviteiten zijn o.a. ook: vaasje schilderen, hotdogbroodje bakken boven vuur, popcorn bakken, pony rijden en eieren zoeken.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Pluktuin Nederland; de leukste bloemen en fruit plukken ook met kinderen

Speelpark de Swaan – Oudekarspel

In Noord-Holland vind je Speelpark de Swaan te Oudekarspel. Het grootste speelpark van Nederland waar kinderen nog ouderwets genieten van de vele speelobjecten. 2e Paasdag aanschuiven bij de uitgebreide Paasbrunch, in de vorm van een buffet.

Meer informatie vind je hier.

Paasbrunch Overijssel

Kids City – Borne

In Borne vind je een fantastische indoorspeeltuin, die ook met Pasen open is. Een Paasbrunch die klinkt als een klok en waar de Paashaas ook aanwezig zal zijn. Reserveer echter snel, want vol is vol.

Meer informatie vind je hier.

De Troubadour – Hardenberg

Bij familierestaurant de Troubadour te Hardenberg, is het altijd bourgondisch genieten. Ook met Pasen, kun je op reservering, samen met je kinderen aanschuiven en genieten van een heerlijk buffet vol Paaslekkernijen.

Meer informatie vind je hier.

Klein Afrika – Oldenzaal

Klein Afrika is een restaurant wat beroemd is om zijn steaks en pancakes. Reserveer voor 1e of 2e Paasdag voor een heerlijk Paasbuffet. Dit vindt plaats tussen 10.30 en 13.30 uur. Voor de kinderen is er een leuke verassing.

Meer informatie vind je hier.

Mölke – Zuna

Aan het riviertje de Regge in Twente, Overijssel vind je vakantiepark Mölke. Een geweldig vakantieverblijf voor kinderen. Dit jaar de steeds weer terugkerende Paasbrunch in het restaurant. Combineer deze brunche met een kleine rondvaart over de Regge of een uurtje bowlen.

Meer informatie vind je hier.

Paasbrunch Utrecht

De Landgoederij – Bunnik

De Landgoederij in Bunnik is de top op het gebied van trouwlocaties. Op eerste Paasdag een Paasbrunch meemaken, is ook heel bijzonder. Vanaf 10.30 uur word je ontvangen met een feestelijke amuse. Speciaal voor de kinderen is er een kinderpaasbuffet. Trefwoorden zijn: samen genieten, voorjaar en lekkernijen. Wel even reserveren.

Meer informatie vind je hier.

Geertjes Hoeve – Haarzuilens

Geertjes Hoeve te Haarzuilens, organiseert met Pasen weer haar beroemde brunch. Het boerenleven is hier een belevenis voor kinderen en volwassenen. Wanneer je iets te vieren hebt kun je hier prima terecht.

Meer informatie vind je hier.

Boerderij de Boerinn – Kamerik

Deze evenementenlocatie te Kamerik is uitermate geschikt om een actief Paasfeest te beleven. Eerst een heerlijke Paasbrunch en dan kanovaren, klompvaren, schapendrijven of poldersport. Uiteraard mag je ook eerst deelnemen aan een activiteit en deze afsluiten met de Paasbrunch.

Meer informatie vind je hier.

Down Under – Nieuwegein

Down Under, een toplocatie gelegen aan het water te Nieuwegein. Paasbrunchen samen met familie, vrienden en kinderen. De brunch is voorzien van o.a. een heerlijke aspergesoep, diverse broodjes, salades, zoet en hartig beleg, ei, kipragout en desserts. Genieten maar!

Meer informatie vind je hier.

Fort aan de klop – Utrecht

Inspirerende locatie waar kan worden gekampeerd, getrouwd en plezierbreaks worden beleefd. De brasserie is weer open en tijdens de Paasdagen kan genoten worden van een uitgebreide Paasbrunch. Een bruncharrangement duurt 2 uur en is inmiddels een traditie geworden. Wel even van te voren reserveren.

Meer informatie vind je hier.

Hygge – Utrecht

Restaurant Hygge te Utrecht heeft zoals elk jaar, een uitgebreide Paasbrunch. Een warm en gezellig restaurant met een sfeervol terras zorgt voor de juiste accommodatie om rustig te genieten van deze heerlijke brunch.

Meer informatie vind je hier.

Restaurant Zuiver – Utrecht

De feestelijke paasbrunch bij Restaurant Zuiver, wordt opgeluisterd met muziek van BubbelS. Voor de kinderen is er een speciale knutselruimte waar ze naar hartenlust Paasknutsels kunnen maken. Brunchen bij Zuivel is fantastisch!

Meer informatie vind je hier.

Paasbrunch Zuid-Holland

Archeon – Alphen aan de Rijn

Bezoek de wereld van de geschiedenis en beleef een fantastische Paasbrunch in het Archeon. Een reis door de prehistorie welke eindigt in één van de gerenommeerde restaurant’s voor een unieke brunch. Maak herinneringen!

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Museumpark Archeon; de Romeinen komen! 

Beachclub the Bing – Hoek van Holland

Gezellig met de hele familie brunchen aan zee op het strand. Dit kan elke zondag maar is extra genieten met de Pasen. Deze locatie op het strand van Hoek van Holland is populair, omdat je direct na je brunch een heerlijke strandwandeling kunt maken. Ideaal om even uit te waaien.

Meer informatie vind je hier.

Jamie’s Italian – Rotterdam

Jamie’s Italian in Rotterdam organiseert 1e en 2e Paasdag een Paasbrunch voor slechts 25 euro pp. De kleintjes eten slechts voor 15 euro en worden verwend met een specialkids Paasplank. Je kunt gebruik maken van onbeperkt koffie en thee.

Meer informatie vind je hier.

SS Rotterdam – Rotterdam

De SS Rotterdam is een onderdeel van Westcord hotels. Tijdens de Paasbrunch, waar je samen met je kind van kunt genieten, huppelt een vrolijke Paashaas rond. Gouden eieren zoeken en Paasdecoraties knutselen.

Meer informatie vind je hier.

Restaurant de Zwarte Zwaan – Rotterdam

Event de Zwarte Zwaan organiseert met Pasen weer splashtours. Met een soort bootbus varende in de Maas, alle wetenswaardigheden van Rotterdam bekijken. Voor of na de tour genieten in restaurant de Zwarte Zwaan van een heerlijke Paasbrunch.

Meer informatie vind je hier.

Kasteel Woerden

Kasteel Woerden opent tijdens Pasen haar deuren voor een heerlijke Paasbrunch voor jong en oud. Vanaf 10.30 uur ben je met het hele gezin van harte welkom waarna het Paasbuffet om 11.00 uur feestelijk wordt geopend. Dit jaar organiseren ze voor de kinderen een Paasspeurtocht door het Kasteel vol met raadsels en opdrachten. Terwijl de kleintjes al zijn uitgegeten, druk bezig zijn met de speurtocht en het zoeken naar paaseieren kunnen de ouders onbezorgd genieten van de brunch.

Meer informatie vind je hier.

Van der Valk – Landelijk

Een aantal locaties van Van der Valk, organiseert 1e en 2e Paasdag een zeer uitgebreide Paasbrunch met een spectaculair dessertbuffet. Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom. Voor de kinderen is er een apart buffet wat is voorzien van poffertjes, friet enz. Op de meeste locaties worden er ook extra activiteiten georganiseerd voor de kinderen zoals schminken of een springkussen, dit kan wel per vestiging verschillen. Check dit dus eerst!

Meer informatie vind je hier.

Waar ga jij brunchen met Pasen?

Redactie Reis-liefde
Laatste berichten van Redactie Reis-liefde (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.