De dagen worden weer langer en de zon laat zich steeds vaker zien. De eerste bloemen steken hun kop boven de grond en zelfs de eerste lammetjes zijn alweer geboren. Kortom: het voorjaar hangt in de lucht! En dat betekent dat Pasen ook alweer met rasse schreden naderbij komt 17 & 18 april is het weer zover; met de fijne traditie van eieren verven en zoeken misschien wel het leukste feest van het jaar.

Vanaf 6 april 2022 is de nieuwste animatiefilm Paashaas Academie te zien in de bioscoop. En als je het over paassfeer hebt, dan is dit wel echt de leukste familiefilm om alvast helemaal in de stemming te komen.

Paashaas Academie

De jonge haas Max is supertrots dat hij als eerste stadse haas is aangenomen op de Paashaas Academie. Op een geheime plaats, diep in het bos krijgt hij een speciale training. Pasen staat immers voor de deur en straks moeten Max en zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat alle kinderen hun paaseieren krijgen. Wanneer het magische gouden ei ineens zwart kleurt, breekt er paniek uit in het bos. Dit betekent dat Pasen in gevaar is! Max zijn enige kans om het grote feest te redden, is samenwerken met het vossenjong Ferdinand. Maar kan een haas een vos wel echt vertrouwen?

Algemene informatie

  • Genre: animatiefilm, familiefilm
  • Lengte: 77 minuten
  • Regisseur: Ute von Münchow-Pohl
  • Kijkwijzer: 6 jaar oud, geweld
  • Film komt uit 2022
  • Gesproken taal: Nederlands

Winactie

Wil je graag deze film zien? Goed nieuws; ik mag vrijkaartjes weggeven voor deze film. Kans maken? Laat dan hieronder een reactie achter voorzien van geldig mailadres zodat ik de winnaar kan bereiken.

Meer informatie vind je hier.

Paashaas academie bioscoopfilm - Reisliefde

6 thoughts on “Paashaas academie bioscoopfilm

  1. Ik doe heel graag mee voor mijn 2 jongste kinderen. Ze zijn druk bezig het huis te versieren voor pasen. Naar deze film gaan zou echt een leuke verrassing zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.