Skip to Content

Pluk en theetuin in de 7e Hemel

Pluk en theetuin in de 7<sup>e</sup> Hemel

Iedereen die houdt van rust en natuur voelt zich thuis in de 7e hemel in Grashoek. Vlakbij de Peel op de grens van Limburg en Brabant, in een rustige setting omringd door bos, akkers en weinig bebouwing……. . Je bent hier welkom in de Theetuin voor een hapje en een drankje. Ook kun je diverse soorten fruit of een boeket bloemen plukken. Hier ben je in de 7e hemel.

Theetuin in de 7e Hemel

Pluk en theetuin in de 7e Hemel - Reis-liefde.nl

Lekker in de buitenlucht genieten van een drankje met een stukje huisgemaakte taart met biologisch geteeld fruit uit eigen tuin? Voor een lunch ben je hier ook aan het juiste adres, je vind hier een kleine vaste kaart. Je kan hier alle kanten op, van een high tea tot een lunchbuffet of brunch. Bij speciale wensen kun je altijd overleggen over de mogelijkheden.

Bloemen- en fruitpluktuin

Pluk en theetuin in de 7e Hemel - Reis-liefde.nl

In de pluktuin vind je onder andere frambozen, bramen, aardbeien en verschillende soorten bessen die je hier zelf mag plukken. Verder is er een hoogstam-fruitboomgaard. Het fruit verwerken ze ook in de gerechten en taarten die ze verkopen in de theetuin. Ook maken ze zelf hun eigen jam.

Naast fruit kun je een mooi bloemenboeket plukken; er zijn verschillende borders aangelegd met vaste planten en ook met eenjarige bloemen.

Natuurlijke vijver

Pluk en theetuin in de 7e Hemel - Reis-liefde.nl

Er is een grote natuurlijke vijver met een strandje. De vijver is omheind zodat kleine kinderen veilig op het terrein kunnen spelen. Een heerlijke plek ook om je drankje te nuttigen! Er is een speelheuvel waar de kinderen kunnen kruipen, glijden en klauteren. Bij de vijver kan er lekker in het zand gespeeld worden.

Imkerij

Verder is er een imkerij aanwezig en verkopen ze honing die gemaakt wordt door de eigen bijenvolken. Ze houden deze bijenvolken speciaal voor de bestuiving van de fruitgewassen. Er wordt wel rekening gehouden met de bijen, daarom wordt er hooguit 1x per jaar honing geoogst en worden de bijen verder vooral met rust gelaten.

Fietsen en wandelen

Er lopen diverse wandel- en fietsroutes langs het terrein, je kunt een bezoek combineren met een uitstapje in de aangrenzende bossen. De theetuin ligt bij wandelknooppunt 93 en tussen fietsknooppunt 9 en 29 in.

Vakantiewoningen

Pluk en theetuin in de 7e Hemel - Reis-liefde.nl

Wil je langer in de 7e Hemel verblijven? Dat kan ook, er zijn 4 vakantiewoningen op het erf die van alle gemakken zijn voorzien. Een langer verblijf is mogelijk gezien de volledig ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, vriezer en kookplaat. De huisjes hebben allemaal een eigen omheinde tuin met voldoende privacy.

Meer informatie vind je hier.

Redactie Reis-liefde
Laatste berichten van Redactie Reis-liefde (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.