Skip to Content

Pop-up camping Attractiepark Toverland naast houten achtbaan

Pop-up camping Attractiepark Toverland naast houten achtbaan

Op het parkeerterrein dat grenst aan de houten achtbaan Troy verrijst ook dit zomerseizoen het Pop-Up Summer Camp. Bezoekers kunnen op deze Toverland-camping blijven slapen in een knus ingerichte ToverTent of in hun eigen camper, caravan of tent. Het is vanaf nu mogelijk om een verblijf te boeken met aankomstdata tussen zaterdag 16 april en zondag 4 september. Een overnachting op de camping is inclusief toegang tot Toverland en unieke activiteiten buiten openingstijd van het attractiepark.

Pop-Up Summer camp & Accommodaties

Pop-up camping Attractiepark Toverland naast houten achtbaan

Het Pop-Up Summer Camp biedt plek aan 100 ingerichte ToverTenten en staanplaatsen voor eigen caravans, campers en tenten. Het Pop-Up Summer Camp biedt ca. 120 staanplaatsen voor caravans, campers en tenten. Daarnaast is het mogelijk om een 2-, 4- of 6-persoonstent die reeds is ingericht te huren. De camping beschikt over elektriciteit en sanitaire voorzieningen.

Entree tot Toverland is voor het gehele verblijf inbegrepen. In- en uitchecken kan bij een speciale receptie bij de winterentree van Toverland. Deze entree is tevens de exclusieve in- en uitgang van het attractiepark voor verblijfsgasten. Wie volledig ontzorgd wil worden, kan bovendien bedlinnen en bourgondische ontbijtboxen bijboeken.

“Door het Pop-Up Summer Camp kunnen onze bezoekers nóg langer van de magie van Toverland genieten”, vertelt Miriam Derickx-Linders, Projectleider Pop-Up Summer Camp. “Na een heerlijke dag in het attractiepark overnachten ze op een unieke locatie nabij onze houten achtbaan Troy. Met vervolgens nóg een dag Toverland voor de boeg is een ontspannen vakantie gegarandeerd.”

Uniek activiteitenprogramma

Pop-up camping Attractiepark Toverland naast houten achtbaan

Met het Pop-Up Summer Camp speelt Toverland in op de behoefte van de bezoekers om in en rondom eigen land op een onderscheidende locatie op vakantie te gaan. “Dit jaar willen we onze bezoekers een nóg uniekere ervaring aanbieden. Daarom vinden er extra veel activiteiten buiten openingstijd plaats”, vertelt Anne-Chris Janssen, Manager Gastenservice.

“Zo kunnen verblijfsgasten de dag sportief beginnen met ochtendgymnastiek van Toos Toverhoed en zijn de speeltoestellen en speciaal ingerichte sportvelden in de Tovertuin van 08:00 tot 20:00 uur toegankelijk. Na sluitingstijd kunnen bezoekers genieten van de Kids Disco en de Betoverende Bingo. Ook de spectaculaire klim naar de 35-meter hoge top van Troy keert terug. Een bezoek aan het Pop-Up Summer Camp belooft dus een onvergetelijke beleving te worden!”

Summer Feelings

Pop-up camping Attractiepark Toverland naast houten achtbaan - Reisliefde

Tijdens zomerevenement Summer Feelings van 17 juli t/m 5 september is Toverland elke dag extra lang geopend. Hierdoor heb je nog meer tijd om alle attracties te doen én misschien zelfs wel vaker dan één keer. Slenter door het park, want overal kom je de hele dag door entertainment tegen. Van groot en meeslepend tot klein en intiem. Bezoekers kunnen dan extra lang genieten van de spectaculaire attracties, magische shows en verrassend entertainment.

Entreegebied Port Laguna blijft tijdens Summer Feelings zelfs tot 22.00 uur geopend, zodat bezoekers onder het genot van een cocktail en zomerse muziek van de DJ kunnen genieten van de ondergaande zon. The summer is magic!

Lees ook: Toverland Sevenum review

Reserveren

Bezoekers dienen van tevoren een plekje op het Pop-Up Summer Camp te reserveren via de website van Toverland. Voor abonnementhouders zijn er extra voordelige arrangementen beschikbaar. Zo is het mogelijk om een staanplaats vanaf € 30,- per nacht en een 2-persoons ToverTent vanaf € 52,50 per nacht te boeken (excl. opties en toeslagen). Aankomst en vertrek is mogelijk op geselecteerde data tussen zaterdag 16 april en zondag 4 september 2022.

Meer informatie vind je hier.

Redactie Reis-liefde
Laatste berichten van Redactie Reis-liefde (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.