Skip to Content

Reistips

Reistips

Handige en nutte reistips; van tips voor de planning of financiën om goed voorbereid op vakantie te gaan. Tot en met tips voor het reizen met kinderen. Van vliegvakantie tot en met autovakantie. Of op vakantie met de hond.

Voorpret vakantie - Reis-liefde.nl

Voorbereiding vakantie

Een goed begin is het halve werk zeggen ze! De voorpret van een vakantie draagt daar zeker aan bij. Of het nu gaat om het zoeken naar het soort vakantie, bestemming of specifieke accommodatie. Daarnaast moet er nog vrij gevraagd worden en andere dingen geregeld worden voordat je echt op vakantie kan gaan.

Lees meer

Budget & Financiën op vakantie - Reis-liefde.nl

Budget & Financiën

Op vakantie gaan kan je zo duur of goedkoop maken als je zelf wil. Inclusief handige tips van te besparen op treintickets, vliegtickets of hoe je een overzicht maakt van je vakantie financiën of hoe je goed verzekerd op reis gaat.

Lees meer

Koffer inpakken - Reis-liefde.nl

Bagage

Handige tips van wat mee te nemen op vakantie, tot en met tips hoe je het beste je koffer kan inpakken om zoveel mogelijk ruimte te besparen. Of tips voor handbagage in het vliegtuig.

Lees meer

Gezondheid - Reis-liefde.nl

Gezondheid

Afhankelijk van de bestemming wordt er geadviseerd om voordat je op vakantie gaat bepaalde vaccinaties te halen, aangezien er in het buitenland andere ziekten kunnen heersen. Daarnaast kan je te maken hebben met heimwee op vakantie. Of zijn er andere ongemakken die je handig kan voorkomen of verhelpen met behulp van een reisapotheek.

Ook vind je hier corona gerelateerde tips.

Lees meer

Kindvriendelijke steden in Europa & tips wat te doen tijdens de citytrip - Reis-liefde.nl

Reizen met kinderen

Als je met waar je rekening mee moet houden. Zo moeten jonge baby’s overdag slapen of heb je bepaalde faciliteiten nodig, en hebben oudere kinderen hun eigen wensen en verwachtingen van een vakantie. Ook krijg je te maken met schoolvakanties. Uiteindelijk is het vakantie voor iedereen en wil je toch het gehele gezelschap tevreden houden.

Lees meer

Autovakantie Europa; de leukste tips en kindvriendelijke bestemmingen. - Reis-liefde.nl

Autovakantie reistips

Met een auto op vakantie ben je een stuk flexibeler en kan je gaan en staan waar je wilt. Over het algemeen kan je ook een stuk meer meenemen. Maar zorg er wel voor dat je goed voorbereid op vakantie gaat en de auto er ook klaar voor is.

Lees meer

Vlieg tips - Reis-liefde.nl

Vliegen

Ga je verder weg op vakantie, of naar een eiland, dan zal je al snel het vliegtuig moeten nemen naar je bestemming. Hier vindt je tips van goedkope vliegtickets tot goed voorbereid op vakantie te gaan.

Lees meer

Auto huren voor vakantie in Europa of Nederland; tips, voordelen en ervaringen - Mamaliefde.nl

Auto huren

Met een huurauto ben je veel flexibeler. Doordat je over je eigen vervoer beschikt ben je niet afhankelijk van een pick-up tijd met georganiseerde excursies of bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Je kan gaan en staan wanneer je wil. Of je nu graag vroeg op pad wilt zodat het nog rustig is bij het strand, bezienswaardigheid of waar je heen wil of juist lekker rustig aan wil genieten van de vakantie. Je kan je eigen plan trekken.

Lees meer

De 10 belangrijkste items die je niet mag vergeten met kamperen! - Reis-liefde.nl

Kamperen

Of je nou voor de eerste keer wilt kamperen of een doorgewinterde kampeerder bent. Laat je inspireren door de mooiste kampeerstreken of campings in Europa. Bereid je kampeervakantie goed voor met de verkeersregels in het buitenland of lees alles over welke kampeermiddelen je nodig hebt.

Lees meer

Staycation tips - Reis-liefde.nl

Staycation

Soms zit een vakantie er niet in; dan kan je er wel van alles aan doen om het thuis zo gezellig mogelijk te maken en het vakantiegevoel naar huis te brengen!

Lees meer

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.