Skip to Content

Slagharen viert Halloween met Scary Prairie en Western Nightmares

Slagharen viert Halloween met Scary Prairie en Western Nightmares

Het bekende Attractie- en Vakantiepark Slagharen heeft groot nieuws voor thrillseekers en families die van een beetje griezelen houden. Dit jaar introduceert het park voor het eerst Halloween-evenementen, namelijk Scary Prairie voor de hele familie en Western Nightmares voor de echte daredevils. Van 7 tot en met 29 oktober zullen de gasten overdag en ’s avonds de duistere kant van het Wilde Westen ervaren.

Scary Prairie: Een wild west Halloweenavontuur voor alle leeftijden

Tijdens Scary Prairie overdag, kunnen families genieten van een griezelig leuk avontuur op de prairie. Slagharen zal veranderen in een levendig Halloweenfestival met drie spannende themagebieden: Pumpkin Market, Main Street en Lost Trail. In deze gebieden zullen gasten unieke bewoners ontmoeten, elk met hun eigen verhaal en soms een speciale opdracht.

Bovendien kunnen bezoekers genieten van een speciale Halloweenshow in de Music Hall, gepresenteerd door de beroemde Slagharen-karakters Randy en Rosie. De middag wordt afgesloten met een kleurrijke parade waar kinderen aan kunnen deelnemen.

Spannende halloweenbelevingen voor jong en oud

Tijdens Scary Prairie zijn er ook drie hoogwaardige walkthrough-belevingen die de gasten buiten de gebaande paden van het park zullen leiden. In Outcast Camp zullen bezoekers zich bevinden in een kamp vol markante Western-reizigers van allerlei pluimage.

Het strodoolhof Crows Nest is een plek waar bezoekers zowel zullen gillen van schrik als plezier, want de uitgang vinden is niet zo eenvoudig als het lijkt.

In The Manor maken kinderen kennis met de Bones familie, maar in tegenstelling tot wat je zou verwachten, zijn zij niet degenen om bang voor te zijn. De rollen zijn omgedraaid, en de uitdaging is om de Bones-familie te laten schrikken. Durf jij het aan?

Western Nightmares: De duistere kant van het Wilde Westen voor daredevils

Voor degenen die pas echt willen griezelen, biedt Western Nightmares een angstaanjagende ervaring. Op acht avonden in oktober, waarvan de eerste op 7 oktober plaatsvindt, blijft het park open tot 22:00 uur. Western Nightmares is bedoeld voor bezoekers van 14 jaar en ouder en belooft een nachtmerrieachtige reis in het Wilde Westen.

Drie angstaanjagende walkthroughs

Western Nightmares biedt drie angstaanjagende walkthrough-belevingen die de stoutmoedigsten zullen uitdagen. In Outcast Camp heeft een dubieus gezelschap zijn intrede gedaan en het is maar de vraag of bezoekers hier levend uit zullen komen. Deze zonderlinge bewoners zullen bezoekers met open armen verwelkomen, maar ze nooit meer laten gaan.

Duistere kraaien hebben Crows Nest overgenomen, en deze stro-opslag is ’s avonds absoluut niet veilig voor gewone stervelingen. The Manor, een verlaten villa op de prairie, wordt ’s avonds bewoond door geesten die gretig op zoek zijn naar nieuwe zielen.

Praktische informatie voor Halloween bij Slagharen

Scary Prairie vindt dagelijks plaats van 7 tot en met 29 oktober. Op specifieke avonden (7, 13, 14, 20, 21, 25, 27 en 28 oktober) zal het park zelfs tot 22:00 uur geopend zijn, waarbij Western Nightmares vanaf 18:06:06 uur van start gaat.

Meer informatie vind je op de officiële website van Slagharen.

Het vakantiepark van Slagharen zal gedurende deze periode ook gewoon geopend zijn voor gasten die willen genieten van een langer verblijf in deze sfeervolle omgeving.

Redactie Reis-liefde

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.