Skip to Content

SpaceXperience Andre Kuipers Live in Ziggo Dome

SpaceXperience Andre Kuipers Live in Ziggo Dome

Na de succesvolle eerste editie van SpaceXperience-LIVE in 2017 met drie uitverkochte shows in een stampvol Ziggo Dome, komt André Kuipers op zaterdag 3 november 2018 terug met een gloednieuw, spectaculair ruimteavontuur. In SpaceXperience – Into the Future LIVE nodigt André Kuipers het publiek uit voor een ruimtereis naar de toekomst die wel heel dichtbij komt.

André Kuipers: “Ik verheug me enorm op dit grootse avontuur: een reis naar de toekomst. Wat gaat de toekomst brengen? Waarom willen we zo graag naar andere planeten? Gaan onze kleinkinderen Mars koloniseren? Wat is daarvoor nodig? Ontdekken we buitenaards leven? Hoe ziet mijn vakantie op de maan er in de toekomst uit? Allemaal vragen die in mijn nieuwe show aan bod komen.”

High-tech guest star

Hij krijgt daarbij hulp van een wel heel bijzondere gastartiest die als co-host zal optreden, namelijk een echte high-tech robot met menselijke trekjes. André Kuipers: “Mensen gaan een spectaculaire toekomst tegemoet. Technische mogelijkheden zullen ons versteld doen staan en gaan ons helpen bij het vinden van oplossingen voor uitdagingen waar we nu tegenaan lopen. Ik ga het publiek meenemen op een bijzondere reis naar onbekende werelden. Dat ik hierbij hulp krijg van een sympathieke robot-collega is fantastisch.”

Ik Lach om Zwaartekracht

Na een verpletterende indruk achter te hebben gelaten op onder meer Broadway en West End keert niemand minder dan de internationale musicalster Willemijn Verkaik terug op Nederlandse bodem om voor de tweede keer haar hoogste lied te zingen voor André Kuipers. In 2012 zong ze het nummer ‘Ik Lach om Zwaartekracht’ uit de musical Wicked tijdens de Nationale Ontvangst voor André Kuipers in Noordwijk. Op 3 november betreedt ze het SpaceXperience-podium in de Ziggo Dome waar ze het nummer op een adembenemende manier ten gehore zal brengen.

SpaceXperience – Into the Future LIVE, stap in de toekomst!

Ga jij op vakantie naar de maan of staan jouw kleinkinderen straks op Mars? Zie je ze nog terug? Welke ruimteavonturen gaat de toekomst ons brengen? Afgelopen november maakte André Kuipers samen met het publiek in de Ziggo Dome een unieke reis door een wereld vol sterren, planeten en vliegende objecten. Een wonderbaarlijke ruimtereis over de magie van ons universum en onze planeet aarde.

Na deze succesvolle, uitverkochte eerste editie komt André Kuipers terug met een nieuw, spectaculair ruimteavontuur met als thema ‘into the future’. Beleef samen met André Kuipers dit grootse avontuur en reis met hem naar de toekomst die wel heel dichtbij komt.

Kaartjes kopen

Wij zijn er bij; jij ook? SpaceXperience – Into the Future LIVE vindt plaats op zaterdag 3 november om 15:45 uur en om 20:00 uur in de Ziggo Dome in Amsterdam. De Ziggo Dome is ingedeeld in eerste rang, tweede rang en derde rang zitplaatsen en een aantal exclusieve premium seats. SpaceXperience – Into the FutureLIVEwordt een 100 minuten durende “in the round”-show zonder pauze.

Meer informatie vind je hier.

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.