Skip to Content

Overzicht spannend uitje voor stellen

Overzicht spannend uitje voor stellen

Samen met je partner lekker op stap, dat is wat je wilt. Dus ga je eens rondneuzen wat er leuk is om als stel samen te doen. Maar je komt al snel uit op allerlei romantische voorstellen, wat heel leuk is, maar je wilt ook weleens iets anders samen doen dan staren naar een zonsondergang… Dus daarom dit keer geen romantische uitjes voor koppels, maar spannende uitjes. 

Samen de Wadden op

Samen de Wadden op en waden door het slik. Een rondje over de Wadden of zelfs lopen naar één van de eilanden. Zal het water niet al omhoogkomen? Trotseer samen dit prachtige natuurgebied en boek een heerlijke hotelkamer op één van de Wadden. Zo kun je daarna heerlijk genieten van de luxe van een hotel, een goed bed en natuurlijk elkaar…

Wadloopexcursies kun je bij verschillende bedrijven reserveren. 

Partners op het Pad

Laura en Mark van Partners op het Pad hebben eerst een voorstelling gemaakt over hoe je elkaar kunt inspireren in plaats van irriteren. De voorstelling sloeg aan en toen wilden ze meer. Dat werd ‘Vertrouwerijen’.

Met hen gaan jullie samen 24 uur lang het bos in en wordt er een ceremonie georganiseerd. Het is bedoeld om meer verbinding te gaan ervaren en dit ook te vieren en te verdiepen. Zaken die onder andere voorkomen hierbij zijn helend schrijven, ademsessies en livemuziek. 

Meer info vind je hier.

Skydiven 

Wil je het echt spannend hebben in de zin van ‘een kick ervaren’? Dan is een activiteit als skydiven zeker aan jou besteed. Nu je partner nog zo gek zien te krijgen… Je kunt in diverse steden skydiven. De vrije val die je vast nooit meer zult vergeten…

Privé tantrales voor stellen

Tantra wordt vaak geassocieerd met seks, maar tantra is veel meer dan dat. Het gaat over verbinding, over je behoeften én je verlangens, communiceren met elkaar en je kwetsbaar durven opstellen. Over echte intimiteit en elkaar echt zien. Niet alleen lichamelijk dus, maar ook (juist?) emotioneel en zelfs spiritueel.

Wil je die bijzondere verbinding leren die tantra jullie kan geven? Waarom zou je dan niet een privé tantrales voor jullie boeken? Dat voelt misschien net even veiliger dan met een groep. Aanbieders van tantra geven hun eigen mogelijkheden hierin. Dus even rondneuzen kan geen kwaad.

Kajakken of suppen op de Noordzee!

Lekker sportief bezig zijn én ook nog eens op zee. Dat maakt het dan toch wel weer net even meer bijzonder (en spannend!). Met de kajak glijd je over de golven…of moet je ze werkelijk trotseren? Jullie hebben beide je eigen kajak.

Je kunt ervoor kiezen om beide te doen en dan na afloop lekker wat eten in een gezellig strandtentje, bijvoorbeeld. En oké, dan pakken we die zonsondergang toch ook nog maar even heel romantisch mee!

Andere leuke ideeën: blokarten op het strand of powerkiten! Vaak kun je bij aanbieders verschillende activiteiten boeken.

Klimmen

Klimparken zijn er ondertussen overal in ons land. Trotseer de grote hoogtes en klim er lekker op los. Kies een route die bij je niveau past of probeer juist eens iets moeilijkers, zodat je kunt groeien in je klimskills…

Op heel veel plekken kun je eenvoudigere klimparken vinden, maar er zijn er ook die echt heel veel verschillende routes hebben lopen door het bos, op verschillende niveaus! Iets heel anders, maar daardoor misschien juist wel leuk is het bolderen. Indoor klimmen, maar dan wel zonder tuigje!

Hoezo spannend? Oké, je klimt minder hoog en je hebt een dikke mat onder je liggen…maar toch!

Buiten escape avontuur

Escapen 2.0 zullen we maar zeggen. Niks in een kamertje of een gebouw, maar buiten! Dat is tenminste weer eens iets anders dan anders. Het spel wordt gespeeld in Leiden en duurt ongeveer 2 uur. Je komt hierbij langs mooie plekken en je hebt dan ook keuze uit 3 routes: de Hofjesroute, Kerkenroute en Rembrandtroute.

Meer info over deze escapeavonturen vind je hier. Maar er zijn meer mogelijkheden voor een escapespel in een stad!

Mountainbiken

Pak de mountainbike of huur er één en kies een mooie route. Let even op de niveaus zodat het ook wel leuk blijft en te doen is. Dwars door het bos, de duinen, de heide of waar dan ook. Natuurlijk sluit je af met een gezellig samenzijn of misschien is er tussendoor wel een prachtige plek waar jullie even rustig van elkaar kunnen genieten.

VR Game Park in Amsterdam

VR games spelen zoals een virtuele achtbaan betreden of een escaperoom doen, maar dan met VR. Loop jij over een richel van een flatgebouw heen? Of houden jullie meer van actie en gaan jullie liever voor een schietspel… Hoe spannend jullie het willen maken ligt dus helemaal aan jullie zelf. Want je kiest immers zelf wat je spelen wilt. Lasergamen tegen elkaar of toch liever samen een ruimtereis maken? 

Meer info vind je hier

E-chopper tour of op pad met de Segway

Met de E-chopper een tocht rijden. Ook dit kun je op meerdere plekken doen en je zult bij het huren ook meteen een route krijgen. Maak bijvoorbeeld een tour door de duinen. Uiteraard neem je onderweg de tijd om even te pauzeren en koffie te drinken of wat te eten. Je mag met de E-chopper rijden als je een rijbewijs AM hebt. Ook de Segway kun je huren! 

Chocolade workshop

Misschien wil je weleens iets anders dan een romantisch etentje, maar hoeven al die stoere uitjes nou ook weer niet. Misschien is dan een workshop chocolade maken wel iets voor jullie. Bijvoorbeeld bij het Bakkerijmuseum in Medemblik in december (chocoladeletters).

Maar er worden natuurlijk op veel meer plaatsen workshops aangeboden. Houd bijvoorbeeld banketbakkers maar eens in de gaten. 

Meer info over het Bakkerijmuseum vind je hier.

Andere workshops

Uiteraard is er op workshopniveau nog veel meer wat jullie zouden kunnen doen, zoals:

  • Schilderen
  • Boetseren
  • Graffiti spuiten
Wil Cats

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.