Skip to Content

Themareizen

Themareizen

.

Zwanger op vakantie; van weekendje weg tot babymoon zowel dichtbij als vliegen - Reis-liefde.nl

Babymoon

Nog even chillen met zijn tweeën, voordat de kleine spruit zich aandient? Steeds meer aanstaande ouders gaan op babymoon, een soort honeymoon maar dan met een babybuik. Maar wat voor type vakantie is dan wel geschikt? En tot wanneer mag je eigenlijk wel zwanger vliegen? Zodat je even lekker van genieten dat je nog niet gebonden bent aan een baby.

Meer informatie vind je hier.

Familie cruises met kind; handige tips, mooie bestemmingen en rederijen - Reis-liefde.nl

Cruises

Een cruise wordt steeds populairder. Dit is niet gek, want je bezoekt meerdere locaties terwijl je niet continu met koffers hoeft te slepen. De combinatie van de gemakken aan boord, het ontdekken van verschillende plaatsen tijdens één vakantie en het slapen op dezelfde plek is een groot pluspunt. Cruise aanbieders spelen hier handig op in door cruiseschepen geschikt te maken voor steeds meer doelgroepen.

Meer informatie vind je hier.

Fair travel; duurzaam reizen met kinderen - Reis-liefde.nl

Fair travel

We gaan graag met het gezin op vakantie. Maar heb je wel eens gedacht aan de lokale bevolking? Hoe ervaren zij het toerisme? Zijn ze arm of rijk? Hoe leven zij? En welke doelen hebben zij in het leven? Dankzij fair travel steun jij de lokale bevolking, en draag je bij aan een beter milieu. Intussen merk jij geen verschil met eerdere vakanties, want het voelt gewoon precies hetzelfde aan. Daarom wordt dit steeds populairder.

Meer informatie vind je hier.

Poollicht of het Noorderlicht: wat is het en waar kan je het zien? - Reis-liefde.nl

Noorderlicht

Je hebt ze vast ook weleens gezien: die prachtige foto’s met van die groene luchten. We noemen het meestal in de volksmond het Noorderlicht of Poollicht. Wat is het nu eigenlijk precies? Waar kun je het zien (naast Scandinavië)? En hoe weet je wanneer je dit kunt gaan waarnemen?

Meer informatie vind je hier.

Pony vakantie; vakantiepark met paard bij het huisje of kamp op de boerderij - Reis-liefde.nl

Ponyvakantie

Houdt je kind van paarden? Dan is een ponyvakantie een absolute aanrader! Er zijn diverse ponyvakanties in Nederland mogelijk om de kinderen optimaal te laten genieten. Of heb je zelf een paard? Dan zijn er ook vakantieparken of accommodaties waar jij je paard mee kan nemen om te stallen.

Meer informatie vind je hier.

Snorkelen Europa & Nederland; mooiste plekken, open water en zeeën - Reis-liefde.nl

Snorkelen

Snorkelen is een watersport waarbij men zwemt of drijft in het water met een duikbril en snorkel met het gezicht naar beneden gericht om zo te genieten van het onderwaterleven. Snorkelen is zeker op zonnige bestemmingen met helder water erg populair.

Meer informatie vind je hier.

Mooiste treinreizen van Europa - Reis-liefde.nl

Treinreizen

Met de trein reizen is een groot avontuur, een mooie panoramatreinrit is dan ook vaak een welkome afwisseling op culturele of natuuruitjes. In Europa zijn er een paar heel mooie routes die je met de trein kan afleggen, hier blijf je je ogen uitkijken naar het landschap dat voorbij raast. Het grote voordeel; het hele gezelschap kan meegenieten in plaats van dat er iemand achter het stuur zit.

Meer informatie vind je hier.

Wintersport tips en bestemmingen Europa - Reis-liefde.nl

Wintersport

Wanneer de temperaturen dalen en de dagen korter worden begint het bij veel mensen alweer te kriebelen en begint de voorbereiding wintersport. Het gevoel van saamhorigheid, sportiviteit, gezelligheid en een heerlijk vakantiegevoel, de wintersportvakantie. Voor velen hét uitje van het jaar, al dan niet gecombineerd met de gezellige feestdagen.

Meer informatie vind je hier.

Workation; vakantie en werken in Nederland of buitenland - Reis-liefde.nl

Workation

Een workation: een combinatie tussen werken en vakantie dus. De populariteit van dit soort ‘vakanties’ is groot. Alleen of juist in een groep ga je op pad. Maar waarom zou je dit zo doen? Wat zijn de voordelen van een workation? En wat zijn mooie plekken om zo’n soort werkvakantie te houden?

Meer informatie vind je hier.

Zomerkamp kinderen; Nederland of buitenland ook goedkoop dagkamp - Reis-liefde.nl

Zomerkamp

Zomerkampen worden steeds populairder, en dat is ook niet zo gek als je ziet wat voor een aanbod er allemaal is. Er is voor elk kind wel een kamp te bedenken, waar hij/zij zich al gauw thuis zal voelen. Mocht je dat toch nog een stap te ver vinden? Er zijn ook zogeheten dagkampen, waarbij de kinderen wel gewoon thuis slapen. Als je kind graag op kamp wilt, zijn er heel veel keuzemogelijkheden.

Meer informatie vind je hier.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.