Skip to Content

Uitjes Nederland

Uitjes Nederland

Algemene uitjes

De leukste klimparken / klimbossen Nederland - Reis-liefde.nl

Actief & Sportief

Hou je niet van stil zitten? Dan zijn actieve uitjes een absolute aanrader; zowel lekker in de buitenlucht of toch als het regent lekker overdekt. Er is van alles te doen voor jong en oud. Heerlijk om die energie ook even kwijt te kunnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwembad, of ben je toch meer van de minigolf, of wil je eens een escaperoom proberen? Alles kan!

Lees meer

De leukste monumenten in Nederland - Reis-liefde.nl

Bezienswaardigheden

Nederland is een land met een lange geschiedenis; dat uit zich in de vele monumenten en bezienswaardigheden die je hier aantreft. Niet alleen historisch trouwens, er komen steeds meer nieuwe bezienswaardigheden bij die ook erg leuk zijn met kinderen.

Lees meer

Bioscoop- Reis-liefde.nl

Bioscoop

Dit zijn de nieuwste films; van kinderfilms tot soms ook een aanrader voor moeders. Ideaal voor als het een dagje regent of koud is. Even een uur (of langer) rust terwijl je kind zijn ogen uitkijkt. Een bakje popcorn maakt het feest natuurlijk helemaal compleet.

Lees meer

Berkenhof’s Tropical Zoo met kinderen; Overdekte dierentuin, vlindertuin en speeltuin - Reis-liefde.nl

Dierentuin

De meeste kinderen zijn gek op dieren; een dagje naar de kinderboerderij of dierentuin is dan ook een echte aanrader. In de dierentuin zie je vaak wat andere dieren dan normaal zoals giraffen en olifanten. Daarentegen is een gratis dagje kinderboerderij ook altijd een groot succes bij peuters helemaal in combinatie met een naastgelegen waterspeeltuin.

Lees meer

Speciale editie: Delft Fringe Festival gaat digitaal! - Reis-liefde.nl

Evenementen

Een overzicht van de allerleukste evenementen in Nederland, inclusief een overzicht van alle gratis festivals. Maar ook festivals in Europa en de allerleukste zwangerschap en baby beurzen.

Lees meer

Museum Natura Docet Wonderryck met kinderen in Denekamp, Twente met speeltuin en terras - Reis-liefde.nl

Museum

Naar het museum met kinderen saai? Echt niet! Nederland kent heel wat musea die ook echt heel erg leuk zijn met kinderen. Van speciale musea voor kinderen zoals het Kinderboekenmuseum en het Nijntje museum voor de allerkleinste tot interactieve tentoonstellingen bij Nemo of een speurtocht door een kunstmuseum. Zo worden ze al jong geprikkeld in een andere omgeving en heb je gelijk een leuk (overdekt) uitje ook als het regent of koud is.

Lees meer

Nationale Parken Nederland met kinderen; uitjes, activiteiten, wandelingen, kabouterpad en speelbos - Reis-liefde.nl

Natuur

Een overzicht van de allerleukste uitstapjes in de natuur met kinderen. Want het is echt niet altijd nodig om naar een dierentuin of pretpark te gaan. Een wandeling in het bos saai? Niet als je naar een van deze speelbossen gaat! Of wat dacht je van een dag aan het strand; eindeloos spelen met zand en water in een enorme zandbak. Wat wil je kind nog meer?

Lees meer

Budget tips; goedkoop uit eten met gezin en kinderen in een restaurant - Reis-liefde.nl

Restaurant

Gezellig uit eten met kinderen? Waarom niet? In Nederland zijn er steeds meer plekjes te vinden waar je kind ook gezellig mee kan eten, van dezelfde kaart of ondertussen lekker spelen zodat ze niet zo lang stil hoeven te zitten aan tafel.

Lees meer

Pretpark Frankrijk; de leukste met kinderen - Reis-liefde.nl

Pretpark

De leukste pretparken in Nederland (of Europa) met kinderen. Van bekende themaparken tot minder bekend of met een all-inclusive formule.

Lees meer

Hoog Catharijne winkelcentrum Utrecht; winkels en restaurants bij Centraal Station - Reis-liefde.nl

Shoppen

De leukste shops en winkels; van handige aanbiedingen tot en met tips voor het kopen of verkopen van spullen, fijne sites en ervaringen met apps en nog veel meer.

Lees meer

Uilenbos Lunteren; vernieuwde speeltuin, kinderboerderij en pannenkoekenrestaurant bij middelpunt van Nederland - Reis-liefde.nl

Speeltuin

De leukste speeltuinen in Nederland; van kleine gratis buurtspeeltuinen tot grotere regionale speelparken tegen betaling. met kinderboerderij of zwembad. Ook vind je hier diverse binnenspeeltuinen.

Lees meer

Theater - Reis-liefde.nl

Theater

Met je kind naar het theater, concert of musical; ideaal voor een middagje uit. Er zijn speciale voorstellingen voor jonge kinderen waarbij het helemaal niet erg is als ze niet stil zitten. Sterker nog; bewegen mag! Is je kind wat meer gewend dan kan je een bezoek brengen aan de grote musicals.

Lees meer

Kinderwandelroutes om te wandelen met kind, peuter of kleuter; 87 kindvriendelijke wandelingen in Nederland - REis-liefde.nl

Wandelen

De leukste wandelingen in Nederland (en Europa), variërend van mooie wandelingen in de natuur tot en met interactieve wandelingen zoals de nature game, blotevoetenpad en kabouterpad geschikt voor jonge kinderen. Inclusief tips voor het wandelen met kinderen.

Lees meer

Therme Boekarest; grootste zwembad met welness en relaxen tot glijbanen en buitenbad - Reis-liefde.nl

Wellness

Van een van de grootste sauna’s van Nederland en spa in tropische sferen, tot de mooiste sauna in Nederland: bij deze sauna’s, spa en wellness resorts kan je op-en-top ontspannen van een dagje uit of een arrangement.

Lees meer

Vernieuwde Landal Lommerbergen met nieuw avontureneiland en glijbanen in zwembad! - Reis-liefde.nl

Zwembad

Er zijn ontzettend veel leuke zwembaden in Nederland waar je voor jong en oud naar toe kunt gaan. Als dagje uit met het gezin is dit natuurlijk erg leuk om te doen. 

Lees meer

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.