Skip to Content

Accommodaties vakantiehuis met hond

Accommodaties vakantiehuis met hond

Op vakantie? Dan natuurlijk wel met hond! Helaas zijn onze trouwe viervoeters niet overal welkom. Je zult dus extra op zoek moeten om een fijne accommodatie te vinden waarbij je hond ook mee mag. Nog leuker wordt het als er echt iets voor de hond is, wat het nog fijner maakt. Vlakbij losloopgebieden, bijvoorbeeld. Of als er al extra’s voor de hond in het huisje aanwezig zijn.

Grote aanbieders bieden vaak al de optie om bij de voorkeuren te kiezen voor huisdieren. Maar sites die echt specifiek op vakanties met hond gericht zijn, zijn toch vaak net even fijner om te zoeken. Je weet immers dat jouw hond dan ook echt welkom is!

Lees ook: Tips vakantie met hond

Dogsincluded.nl

Bij Dogsincluded kun je je hart ophalen. Vakantiehuizen in heel Europa zijn hier te vinden, waarbij de hond dus altijd mee mag. Het is eenvoudig om te zoeken. De aanbieders zijn heel divers; de grote parken zoals Belvilla, HappyHome, en bijvoorbeeld Novasol komen hier ook voorbij. Je bent er hierbij zeker van dat je vriend op vier poten ook mee mag en hoef je dit dus niet eerst nog extra te gaan checken.

Meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties zijn hier te vinden. En iedere week komen er weer nieuwe huisjes én hotels bij. Dogsincluded heeft gevraagd of de klanten de tuin willen omschrijven. Dat is toch ook fijn om te weten. Kun je je hond met een gerust hart buiten laten? Andere hondenbezitters beoordelen de woningen en ook daarmee ben jij dus geholpen.

Meer informatie vind je hier.

Hondenopvakantie.nl

Opnieuw een site die zich heeft gericht op vakanties met hond. Veel landen in Europa zijn op deze site te vinden, met hun aanbod voor hondenvakanties. Meer dan 20.000 vakantiehuizen zijn hier te vinden. Je kunt kiezen voor luxe vakanties, of je een omheinde tuin wilt of dat je bijvoorbeeld een huisje aan zee wilt hebben.

Bij de huisjes staat duidelijk aangegeven hoeveel honden er mee mogen en je hoeft je honden dan ook niet meer vooraf aan te melden. Dit wordt automatisch verwerkt in de boeking. Wil je ook op je portemonnee letten? Dan kun je eenvoudig zoeken bij lastminutes per land. Hondenopvakantie.nl maakt een vakantie uitzoeken lekker makkelijk.

Meer informatie vind je hier.

Bijzonderplekje.nl

Bij Bijzonderplekje.nl kun je zoeken op vakantiehuisjes waar de hond ook welkom is. Echte ‘hondenhuisjes’ kunnen extra’s bieden, zoals een bench, een hondenmand of een voer- en waterbak. Handig als je dit niet zelf hoeft mee te nemen (als je hond dit pikt, natuurlijk). Je vindt op deze site een aantal bijzondere woningen en B&B’s waar je met hond welkom bent. Ook kun je hier meer tips vinden over een vakantie met je hond in ons land.

Meer informatie vind je hier.

Natuurhuisje.nl

Ook Natuurhuisje.nl biedt een pagina waarbij je specifiek op hondvriendelijke accommodaties kunt zoeken. Nu is een natuurhuisje ideaal met hond, want waar maak je een hond blijer mee dan met een huisje in de natuur? Subtropische zwembaden heeft je ‘doggie’ immers niks aan! Filter wel even op het aantal honden dat je meeneemt. Want er zijn huisjes waarbij er maar 1 mee mag.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Natuurhuisjes waar hond zijn toegestaan

Vakantie-met-hond.be

Vakantie-met-hond.be is een site van A Vakanties en biedt op deze site alleen huisjes, chalets, groepshuizen en familiebungalows aan waarbij de hond mee mag. Bij de meeste locaties mogen er 2 of 3 honden mee, maar dat zul je even in de gaten moeten houden. Is jouw roedel groter? Ook daarvoor zijn er hier huisjes te vinden! Of je nu naar zee wilt, luxe wilt hebben of juist het bos in wilt: het aanbod is heel divers en dus is er voor ieder wat wils. Ook mindervaliden die met hun hond op pad willen kunnen hier huisdiervriendelijke aangepaste vakantiehuizen vinden.

Meer informatie vind je hier.

Bosbungalows.nl

Naar het bos met de hond? Heerlijk, ook in je vakantie. Of misschien wel juist in je vakantie. Bij Bosbungalows kun je heerlijke bungalows vinden waarmee een bosvakantie met de hond mogelijk is én jij toch ook kunt genieten van de nodige luxe. De tuin is omheind en de huisjes zijn vrijstaand. Je vindt de bosbungalows in Drenthe en op de Veluwe. Eveneens kun je via deze site kijken bij een kustbungalow. Ook dan kun je aangeven dat er een hond meekomt. Het is alleen niet duidelijk of je dan ook een omheinde tuin hebt…

Meer informatie vind je hier.

Airbnb op de hondentoer

Ook de overbekende Airbnb heeft een huisdiervriendelijke pagina, waarbij je kunt zoeken naar een fijn onderkomen mét hond (of kat…). De huisdiervriendelijke accommodaties bieden vaak voorzieningen speciaal voor de dieren. Soms gaat dit zelfs zo ver dat de huiseigenaren zorgen voor lekkers voor de hond en bijvoorbeeld extra speelruimte garanderen voor je dier. Even zoeken en misschien vind je wel dé luxe die zowel jou als je hond een droomvakantie geeft.

Meer informatie vind je hier.

Luxe en huisdieren

Om op die luxe verder te gaan: je kunt ook zoeken op luxevakantiehuisdeals.nl. Ook zij bieden een pagina waarbij ze melden dat er vakanties met honden zijn die zij met grote kortingen aanbieden. Een Wellnesshuis is hierbij zo te vinden! Houd je van de luxe van een sauna of een bubbelbad? Dan is het zoeken op deze site zeker een aanrader.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Wellness accommodatie met hottub / bubbelbad

Met omheinde tuin

Bij veel aanbieders kun je kiezen voor de zoekopdracht huisdieren. Maar bij Bungalowspecials kun je zelfs terecht op een pagina waarbij de huisjes gegarandeerd een omheinde tuin hebben. Wel zo relaxed, omdat je hond dan gewoon los buiten kan verblijven, terwijl jij lekker in je boek verdiept zit in het zonnetje… Geef hierbij nog wel even aan dat je ook een hond meeneemt, want die omheinde tuin zegt nog niet dat er ook een hond mee mag. Die is namelijk ook fijn als je kleine kinderen hebt! Even aanvinken bij de zoekopdracht en ook dat probleem is klaar.

Meer informatie vind je hier.

Ter inspiratie

Alle-honden-welkom.nl is een site die eveneens gericht is op vakanties met de hond. Niet alleen huisjes op vakantieparken, maar ook campings zijn hier te vinden. Zowel in Nederland als in andere Europese landen. Zij bieden dit alleen niet zelf aan, maar leiden je naar de sites waar je deze accommodaties kunt boeken. Een extra handeling dus, maar misschien wel een fijne site ter inspiratie.

Meer informatie vind je hier.

Wil Cats

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.