Skip to Content

Ontdek de wereld op het Verre Reizen & Cruise Event

Ontdek de wereld op het Verre Reizen & Cruise Event

Na twee jaar onzekerheid en thuis zitten snakken we massaal weer naar het ontdekken van de wereld. Na het succes van voorgaande jaren zijn er dit jaar meer dan 70 Verre Reizen-specialisten en aanbod van 50 cruiserederijen & specialisten aanwezig om je alles te vertellen over de in’s and out’s in de reiswereld. In de Fokker Terminal in Den Haag komen de werelden van Cruises en Verre Reizen samen en staat er een leuk programma vol presentaties en winacties op je te wachten!

Alles over je verre reis

Voor het plannen van een bijzondere reis ben je op de Verre Reizen-beurs op het juiste adres. Dit jaar zijn er meer dan 200 bestemmingen aanwezig en vindt er elke 30 minuten een presentatie plaats. Van een rondreis met een camper tot een safari in Zambia, je vindt er alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring.

Om alvast in de vakantiesferen te komen staat er een echte Amerikaanse camper op locatie, die je van binnen en buiten kunt bekijken. Daarnaast maak je kans op een week lang met een camper op pad, of 2 tickets naar een verre bestemming naar keuze aangeboden door Cosse Campers en Air Europa!

Op de juiste koers met het Cruise-event

De cruiseliefhebbers onder ons kunnen hun hart ophalen tijdens het Cruise Event. Van een luxe cruise door de Caribbean tot een cruise langs de Noorse fjorden of Citytrip in Europa. De reisspecialisten van maar liefst 55 cruiserederijen geven antwoord op al je vragen.

Gedurende het event vinden er allerlei presentaties plaats die je doen helpen met het oriënteren naar een cruisevakantie. Vergelijkingsmateriaal genoeg, want alle nationale en internationale rederijen en touroperators zijn aanwezig. Tot slot is het mogelijk om een scheepsbezoek in te plannen onder het genot van een hapje en drankje.

Alles onder één dak

Het Verre Reizen & Cruise Event vindt plaats op 22 en 23 oktober op een unieke locatie, namelijk in de Fokker Terminal op de Binckhorstlaan in Den Haag. De locatie is zeer goed te bereiken en parkeren doe je gratis voor de deur. Je bent welkom vanaf 10:00 en de deuren zullen sluiten om 17:00. Een entreekaartje scoor je nu online voor maar €7,50!

Meer informatie vind je hier.

Redactie Reis-liefde

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.