Augustus;

Activiteiten Augustus

Bezoek Lustwarande: hedendaagse beelden op unieke locatie

Lekker buiten zijn, bewegen én je laten verrassen door hedendaagse sculptuur: het kan de hele zomer tijdens de internationale buitenexpositie Lustwarande in Tilburg. Dit weekend opent Lustwarande voor de 12e keer in Barok park De Oude Warande.

Er zijn nieuwe en bestaande beelden te zien. Deze zomer zoomt de tentoonstelling GODHEAD – Idols in Times of Crisis in op de kracht van hedendaagse sculptuur als idool. De beelden in GODHEAD bieden troost in deze roerige tijden.

Tijdens Lustwarande kom je op een laagdrempelige manier in aanraking met hedendaagse sculptuur. Misschien zelfs wel voor de eerste keer. Naar sommige beelden moet je zoeken, al turend tussen de bladeren en takken, andere werken duiken pontificaal voor je neus op. Wandel tussen de indrukwekkende sculpturen en laat je fantasie de vrije loop. De lengte van de beeldenroute is ook voor jonge kinderen goed te doen.

Meer informatie vind je hier.

Ben je op zoek naar meer uitjes voor in de Zomervakantie? Wij hebben al een mooi overzichtje voor je gemaakt! Je hoeft je dus zeker niet te vervelen.

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuni
JuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Heb je een tip voor de redactie of wil je een activiteit aanmelden voor de agenda stuur dan een mailtje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.