Skip to Content

Wat te doen December agenda; Uitjes, evenementen en activiteiten

Wat te doen December agenda; Uitjes, evenementen en activiteiten

December; de periode van Sinterklaas en Kerst. Buiten is het koud, daarom wordt alles extra sfeervol aangekleed met kerstdecoratie en klinkt er overal kerstmuziek. In december worden er ook altijd extra binnen activiteiten georganiseerd.

December uitjes

Disney on Ice; The Princess Wishes

The Princess Wishes, dat is de naam van de sprookjesachtige 2022 show van Disney on Ice! Tijdens deze fantastische 2022 Ice Tour van Disney on Ice wacht u weer een grandioos winter spektakel. Bestel uw Disney on Ice kaarten en treedt toe tot een magisch winter wonderland met al uw favoriete Disney figuurtjes. Met de schaatsen ondergebonden zal Mickey Mouse en al zijn Disney vriendjes u en uw familie een prachtige avond bezorgen.

Disney on Ice tickets zijn vaak niet eenvoudig te bemachtigen, dus wacht niet te lang met het bestellen van uw kaarten voor Disney on Ice 2022. Disney’s Princess Wishes zal zeker weer een perfect dagje uit worden voor jong en oud. De tickets voor Disney on Ice: Princess Wishes zijn op onze website met enkele klikken van uw muis te reserveren. De Disney on Ice Tour 2022 zal u van de ene in de andere verbazing laten vallen, dus bestel uw Disney on Ice kaarten direct!

Meer informatie vind je hier.

Kerstvakantie uitjes

Ben je op zoek naar meer uitjes voor in de Kerstvakantie? Wij hebben al een mooi overzichtje voor je gemaakt! Je hoeft je dus zeker niet te vervelen.

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuni
JuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Heb je een tip voor de redactie of wil je een activiteit aanmelden voor de december agenda stuur dan een mailtje!

Redactie Reis-liefde

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.